📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kwalifikacja olimpijska do kadry Małysza
Stare gówno i debil/pijak/ukr za kierownicą, to się inaczej nie mogło skończyć. Trzeba przyznać że rozjebał sie z rozmachem, wielkie brawa że tylko sam siebie, mam nadzieję że zdechł
Wykurwił na harem aż mu dupsko pęknie HeHeHeHE
Pees4 napisał/a:
Stare gówno i debil/pijak/ukr za kierownicą, to się inaczej nie mogło skończyć. Trzeba przyznać że rozjebał sie z rozmachem, wielkie brawa że tylko sam siebie, mam nadzieję że zdechł
Zastanawiam się, czy jesteś ślepy, czy głupi. Ale pewnie oba.
Gdy był w trakcie wyprzedzania pojazdu poprzedzającego, kierujący przed nim nie popatrzył w lusterko i wyjechał na przeciwległy pas, również chcąc wyprzedzić samochody przed nim.
Kierujący niebieskim Seatem instynktownie odbił, chcąc uniknąć zderzenia, ale zahaczył o pobocze, dlatego stracił panowanie nad autem.
slo1q napisał/a:
Zastanawiam się, czy jesteś ślepy, czy głupi. Ale pewnie oba.
Gdy był w trakcie wyprzedzania pojazdu poprzedzającego, kierujący przed nim nie popatrzył w lusterko i wyjechał na przeciwległy pas, również chcąc wyprzedzić samochody przed nim.
Kierujący niebieskim Seatem instynktownie odbił, chcąc uniknąć zderzenia, ale zahaczył o pobocze, dlatego stracił panowanie nad autem.
Weź Ty kurwa idź do okulisty albo kup dobre pingle.
He he - zostawcie Titanica w tle - też dobre , bo polskie
A,tam mrozi krew w żyłach. Ważne,że wrócił spowrotem na jezdnię-zdolny jebaniutki
Jak słyszę te gówniane , kurewskie przeróbki muzyki to mnie kurwa skręca. idę w chuj bo nie zdzierżę .
dEstabil_ napisał/a:
dEstabil_
Sorry przyjacielu dEstabil_ ale chyba jednak Tobie będą potrzebne mocne denka musztardowe ))))))
dEstabil_ napisał/a:
Przeczytaj jakimkolwiek artykuł na temat tego wypadku.
Następnie przeproś i wyjdź.
dEstabil_ napisał/a:
Gdyby jeden zestaw denek musztardowych Ci nie pomógł to zapierdzielaj po drugi komplet. Gdy nadal nie zobaczysz samochodu który wyjechał przed niebieskiego seata to no cóż.........., za pół roku teleskop Webba powinien już działać, zamiast pisać tutaj napisz do NASA , powinni Ci pomóc.......
dEstabil_ ślepoku, proszę bardzo i nie dziękuj
dEstabil_ napisał/a:
Ehhhh, więcej nie pomogę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów