📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mistrz prostej na cywilnej drodze?
Daj taką pizdę na tor, tam pokaże jaki jest dobry.
Ten głos w interkomie jak między pierwszym wąsikiem, a mutacją
Nie oglądać motopizdy, nie rozjebsała się a naraziła innych
Jak dla mnie... żeby zdechł na słupie latarni, a nie na jakimś innym użytkowniku drogi, który będzie pociągnięty do odpowiedzialności.
Bonifacy69 napisał/a:
Na kierowcy snopowiązałki również nie.
Snopowiązałka nie ma kierownicy...
Zawsze twierdziłem że motopizdy to pseudopedaly bo lubią mieć coś wibrującego pod dupa ten film tylko to potwierdza
Ale jak to motopizda i nadal żyje?
bleblebator1 napisał/a:
Nie oglądać motopizdy, nie rozjebsała się a naraziła innych
Psa kota i wiewiórkę
Gerwazy Waligóra napisał/a:
Mistrz prostej na cywilnej drodze?
Niejednokrotnie pokazał
TranzystorWyklęty napisał/a:
Ten głos w interkomie jak między pierwszym wąsikiem, a mutacją
2 głosy, schizofrenia?
Bonifacy69 napisał/a:
Na kierowcy snopowiązałki również nie.
Widziałeś kiedyś snopowiązałkę szczylu ?
Bonifacy69 napisał/a:
2 głosy, schizofrenia?
Odnalazł się właściciel pedalskiego głosiku. Możesz śmiało nagrywać z Zenkiem z takim głosem.
Szczególnie, że inteligentny nie jesteś jak nie zrozumiałeś co napisałem.
No dobre, dobre. Niech Ci już będzie ;P
I przez takich debili motocykliści mają zjebaną reputacje. Zapierdalać to po torze, a racja zapomnialem - mistrz prostej
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie wyjebał... hujnia z patatajnią.
To tak jak z psem. Jak mówię do psa "idziesz, czy nie?", to on idzie, albo nie.
Wsiądź na litra i tak zrób. Wtedy możesz wyjebać i nagrywając to, dać nam lepszy materiał. To proste
Panter2111 napisał/a:
I przez takich debili motocykliści mają zjebaną reputacje. Zapierdalać to po torze, a racja zapomnialem - mistrz prostej
Ty tego po prostu kurwa nie rozumiesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów