Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiejsze danie dnia: Szaszłyk z myszy. Się śmiejemy, ale za moment Urszula, będzie kazała nam jeść robaczki. Niech sama sobie żre robale żydowska jędza.
A weź ty mi powiedz jak to sobie wyobrażasz w praktyce? Jakiś policjant, czy inny że służb będzie stał nad tobą i patrzył czy nie wypluwasz robaczka pod stół?
Czy może będzie cię karmił jak dziecko łyżeczką? Za tatusia,... za mamusię...
Czytaj skład, to się nie natkniesz. Ale minimum wiedzy musisz mieć. Koszenilę wpierdalasz od urodzenia, tylko pewnie o tym nie wiesz.
Przykład nr.1 z 666:
(...)
"Częste zjadanie produktów mięsnych posiadających w składzie związki azotu znacznie zwiększa zachorowalność na nowotwór jelit. Obecnie dąży się do stosowania naturalnych barwników, jednak w większości produktów nadal obecne są szkodliwe azotyny. Najwięcej jest ich w mięsach pakowanych sprzedawanych w marketach np. w wędlinach, ale również w niektórych sklepach mięsnych, dlatego coraz trudniej jest kupić wędliny bez chemii."
Niedługo będzie tyle chemii w żywności że rolnictwo będzie zbędne
azotyny daje sie glownie po to by zaplekowac mieso a kolor to jeden z jego efektow. Lepsze to niz botulina
Przykład nr.1 z 666:
(...)
"Częste zjadanie produktów mięsnych posiadających w składzie związki azotu znacznie zwiększa zachorowalność na nowotwór jelit. Obecnie dąży się do stosowania naturalnych barwników, jednak w większości produktów nadal obecne są szkodliwe azotyny. Najwięcej jest ich w mięsach pakowanych sprzedawanych w marketach np. w wędlinach, ale również w niektórych sklepach mięsnych, dlatego coraz trudniej jest kupić wędliny bez chemii."
Niedługo będzie tyle chemii w żywności że rolnictwo będzie zbędne
Czyli generalnie nie chodzi o mięso, tylko o chemię w mięsach przetworzonych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów