

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziś tak nasrałem do klozeta że by pół wioski wykarmił - po kebsie na ostro , a po piwie szczę tyle że by 2 wioski miały by co pić przez 1 miesiąc .


BękartEddardaStarka napisał/a:
Dziś tak nasrałem do klozeta że by pół wioski wykarmił - po kebsie na ostro , a po piwie szczę tyle że by 2 wioski miały by co pić przez 1 miesiąc .
Przy dwunastym już idzie całkiem na przezroczysto więc nawet by się koloru nie trzeba było pozbywać
Przykład nr.1 z 666:
(...)
"Częste zjadanie produktów mięsnych posiadających w składzie związki azotu znacznie zwiększa zachorowalność na nowotwór jelit. Obecnie dąży się do stosowania naturalnych barwników, jednak w większości produktów nadal obecne są szkodliwe azotyny. Najwięcej jest ich w mięsach pakowanych sprzedawanych w marketach np. w wędlinach, ale również w niektórych sklepach mięsnych, dlatego coraz trudniej jest kupić wędliny bez chemii."
Niedługo będzie tyle chemii w żywności że rolnictwo będzie zbędne
(...)
"Częste zjadanie produktów mięsnych posiadających w składzie związki azotu znacznie zwiększa zachorowalność na nowotwór jelit. Obecnie dąży się do stosowania naturalnych barwników, jednak w większości produktów nadal obecne są szkodliwe azotyny. Najwięcej jest ich w mięsach pakowanych sprzedawanych w marketach np. w wędlinach, ale również w niektórych sklepach mięsnych, dlatego coraz trudniej jest kupić wędliny bez chemii."
Niedługo będzie tyle chemii w żywności że rolnictwo będzie zbędne

Wyślijmy im nasze myszy w kontenerach. Jak będą mieli co jeść, to może zrezygnują ze stołowania się w naszym pięknym kraju.
Przynajmniej takie jedzenie nie ma antybiotyków, co najwyżej trutkę na szczury 🙂
Dzisiejsze danie dnia: Szaszłyk z myszy. Się śmiejemy, ale za moment Urszula, będzie kazała nam jeść robaczki. Niech sama sobie żre robale żydowska jędza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie