📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Patrzcie jaki ten świat jest przewrotny. Właściciel niebieskiego autka może mówić o szczęściu.
Cudak napisał/a:
Patrzcie jaki ten świat jest przewrotny. Właściciel niebieskiego autka może mówić o szczęściu.
Takie gruchota i tak nie szkoda.
W tamtych rejonach to jest powód do dumy...
telemark poziomy, szpagatowy ala jezioro -bajoro
Fuck yeah
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Takie gruchota i tak nie szkoda.
Wiesz, czasem ktoś latami odkłada na takiego gruchota. Nie oceniajmy wartości po cenie.
No i mamy nagranie z naukowego twierdzenia, że beton amortyzuje upadek.
Wepss napisał/a:
Dziwna sprawa, że ewolucja tego jakoś nie załatwiła. Nie wiem, kości z tytanu, jakiś pancerzyk. To jest skandaliczne, że wystarczy upadek z kilku metrów i dead.
Ewolucja tak nie działa. Ewolucja sprawia że pozbywamy się jednostek głupich i nieprzystosowanych. Kości z tytanu itp. wspomaganie przeciwupadkowe działało by odwrotnie.
jebnął jak jajami o brode
Isstred95 napisał/a:
Ewolucja tak nie działa. Ewolucja sprawia że pozbywamy się jednostek głupich i nieprzystosowanych. Kości z tytanu itp. wspomaganie przeciwupadkowe działało by odwrotnie.
Może by i działała ale aby przekazać geny trzeba przeżyć stąd pewnie brak wytrzymałości na upadki z wysoka.
Isstred95 napisał/a:
To co ta ewolucja teraz odpierdala ja się pytam, skoro tylu lewaków dookoła.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów