📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smieszne jak filmy z Jackie Chanem.
Widać że, facet wkłada cale swoje serce w pracę z młodzieżą.
hahaha ale skurwiel kiedy widzi, że po piździe nic nie daje leje po zgięciach
muslimskie gimnazjum bardzo dobre dla dzisiejszych spierdolin w rurkach
przyjęli karę
tomity napisał/a:
zawsze chciałem być bity kijem przez karła
Ale niestety byłeś tylko posówany w dupe przez karła na którego musiałes mówić "Tato".
A swoją drogą, ciekawe w jakim stopniu takie nauczanie jest skuteczne?
W pysk nie dostał
Ci w niebieskich bluzkach to chyba już nie pierwszy raz , bo bardziej zahartowani.
A swoją drogą to ciekawe co przeskrobali
A swoją drogą to ciekawe co przeskrobali
Też che mu przyjebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów