📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Po rusku jest napisane to samo, co po angielsku.
tak szybko uploadowałem że nie zauważyłem dzięki kociaku
Gdzie ten stary sadol ?
Oglądam ten filmik i zastanawiam się czy przypadkiem nie pomyliłem stron...
Jebac proruska propagande, ruscy to psy, nie dajcie sie zwiesc, to zakaly tej ziemi tak samo jak arabusy.
To nie tylko z Rosji @Murm. 1:25 to na pewno Ławica. Ale, że jebać ruskich to się zgadzam
Murm, zdziwiłbyś się, ale ''ruscy'' są bardziej pod tym względem cywilizowani niż Twoi nowocześni bracia amerykanie i angole. Oni właśnie sobie pomagają, tak jak my jeszcze 20 lat temu jeśli już na świecie byłeś. A teraz jak jest? W pracy zrób coś nie tak to od razu Cie jakiś ''kolega'' podpierdoli. Poza tym tutaj może z 1-2 sceny są z Rosji... Zobaczyłeś cyrlice i od razu pewnie zastopowałeś leszczu jebany.
up zdrajca i rusofob. Też se fajnych funfli znalazłeś. Razem z kubańczykami, sudańczykami i persami tworzycie walonka super team. Sama kozacka siła to za mało w dzisiejszych czasach dzieciaku.
Za przekleństwa moderatorzy usuwają posty, za wstawianie takiego gówna typ dostaje się na główną... Tak mam ból dupy bo tego się KURWA znieść nie da, jakbym chciał sobie popłakać przed ekranem komputera to do jebanego w dupę skurwysyńskiego chuja nie przychodziłbym tutaj!
Otwórzcie kurwa nowy dział na sadisticu "jestem pizdą" i tam dzielcie się tą pojebaną z chuja wyssaną radością czerpaną z podobnych czyt. CHUJOWYCH filmików
12 w nocy a ja kurwa muszę przebijać się przez sterty pierdolonych gejowatych filmików, tysięcy żenujących złotych kurwa myśli wyssanych podczas stawiania klocka na tronie, miliarda tak chujowych dowcipów które wręcz domagają się podcięcia sobie żył
co tu się kurwa dzieje... i nikt z tym nic nie robi, jebać to.
Tak jak wszystko w Polsce jest chujowe tak i mój ulubiony portal przekroczył tą barierę i już dawno poszedłbym w chuj niestety jestem człowiekiem sentymentalnym.
Otwórzcie kurwa nowy dział na sadisticu "jestem pizdą" i tam dzielcie się tą pojebaną z chuja wyssaną radością czerpaną z podobnych czyt. CHUJOWYCH filmików
12 w nocy a ja kurwa muszę przebijać się przez sterty pierdolonych gejowatych filmików, tysięcy żenujących złotych kurwa myśli wyssanych podczas stawiania klocka na tronie, miliarda tak chujowych dowcipów które wręcz domagają się podcięcia sobie żył
co tu się kurwa dzieje... i nikt z tym nic nie robi, jebać to.
Tak jak wszystko w Polsce jest chujowe tak i mój ulubiony portal przekroczył tą barierę i już dawno poszedłbym w chuj niestety jestem człowiekiem sentymentalnym.
co to za czasy, że trzeba popisywać się dobrocią, to powinno być kurwa wbudowane w człowieka, przynajmniej ja tak sie czuję... zawsze pomogłem, nigdy nie zbiegłem jak śmieć.
pozytywnie na mnie wplywaja takie filmiki, dziekoweczka pojde spac nie myslac o krwi przemocy wkurwieniu na cyganow i ciapkow, a jednak nie, juz mi sie przypomnialo, ze ich nienawidze, ehh.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów