Niektórzy Sadole, dzięki najnowszej technice, po raz pierwszy wyruchają coś innego od reni rączkowskiejliveleak.com/view?i=d5d_1384199712
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wy tak serio ? Jeżeli ktoś nie ma podejścia do kobiety, nie może znaleźć koleżanki do wspólnej przygody, nie ma dziewczyny... A chce poruchać, to kurwa nie lepiej pojechać burdelu ? Wybrać sobie jakąś cizie i robić z nią co się chce ? Takie zabawki pewnie kosztują tyle, że można by karnet w burdelu wykupić na cały rok. Nie wiem co kurwa ludzie widzą w takich zabawkach toż to kurwa fetysz jakiś kutasa wkładać do jakiegoś robota, serio przyjemność i frajda z pewnością 100% lepsza niż z prawdziwą laską ^^
Urządzenia robione przez debili dla debili, którym nie chce się nawet wyruchać dziwki ^^ Cud techniki serio ...
Urządzenia robione przez debili dla debili, którym nie chce się nawet wyruchać dziwki ^^ Cud techniki serio ...
@up prędzej czy później roboty wysadzą kurwy z interesu Zresztą nie tylko kurwy
edit:
BTW. chujowy ten kontroler.
edit:
BTW. chujowy ten kontroler.
No bez przesady!
To w goglach z pewnością wygląda lepiej, niż pasztety ruchane przez poniektórych
po pijaku.
Nie, żebym się sam upierdzielony nie nadział...
To w goglach z pewnością wygląda lepiej, niż pasztety ruchane przez poniektórych
po pijaku.
Nie, żebym się sam upierdzielony nie nadział...
Kurwa, przeraża mnie to
No to teraz w ogóle nikt nie wyjdzie już z domu, wcześniej przynajmniej wychodzili w poszukiwaniu czegoś do poruchania.
Matush5 napisał/a:
Się debil odezwał.
Masz tylko w połowie rację - to jest urządzenie dla debili. Jednak zostało zrobione przez ludzi mądrych i potrafiących na tych debilach zarabiać.
Stwórz coś lepszego to pogadamy, bo z takim bólem dupska uznania nie zyskasz.
Nie bólem dupska po prostu niektóre rzeczy są święte i nie należy tego zastępować taką technologią bo za 10 lat, będziemy wychodzili za "Idealne kobiety" niczym z filmu "Ja robot". Sam powiesz jaki ma mieć charakter, wygląd, co ma robić, cechy charakteru i na podstawie tych danych zrobią Ci idealną partnerke. Po prostu cyfryzacja i technologie nie powinny iść w tym kierunku tak mi się wydaję. Bo potem młodzi ludzie nawet nie beda szukać sobie lasek bo bedą lepsze roboty
W sumie chuj z tym więcej dla mnie
W sumie chuj z tym więcej dla mnie
Teraz dla pracodawców nie facebook będzie największym biurowo-komputerowym problemem wśród pracowników
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów