📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Antylewak_1920
Jak NoPy, ONRy i inne gowna hailuja to musi znaczyc, ze zyjemy w Cesarstwie Rzymskim - tak samo nie ma sensu jak z pentagramem.
Poza tym twoje wypociny to typowe PO PO PO zydzi bla bla bla, wez wypierdalaj, nikt tu nie chce sluchac tego belkotu.
Jak NoPy, ONRy i inne gowna hailuja to musi znaczyc, ze zyjemy w Cesarstwie Rzymskim - tak samo nie ma sensu jak z pentagramem.
Poza tym twoje wypociny to typowe PO PO PO zydzi bla bla bla, wez wypierdalaj, nikt tu nie chce sluchac tego belkotu.
Nieczaję co nam takiego złego ruscy robią? Aaaa no tak zamach z 10 Kwietnia no to wiadono kogo to robota. Generalnie to dajemy sobie włożyć Unii. Zadłużamy państwo na autostrady,strefy ekonomiczne także po to by oni wcisnęli nam swój kapitał. Samorządy niemają z tego prawie żadnego zysku a polaczki prace na 1000zł . Wielkie zyski zaś idą do żabojadów i piwożłopów. Polska jest trochę takim unijnym zapleczem robotniczym...
Ale poza tym same plusy.
Ale poza tym same plusy.
A czy ja pisze o jakichś NOPach? Wszyscy wiedzą, że to tylko przykrywka łysych debili. Podobnie jak nawet nie tak dawne saluty Di Canio w Derbach Rzymu (w samej kolebce niby cesarskiego pozdrowienia...)
Co do Żydów: Michnik jest Żydem i tego nie obalisz, a jak nie chcesz czytać to nie czytaj i nie odpowiadaj, bo bez czytania może ci odpowiedź nie wyjdź. Idź, to może się jeszcze na rzetelne Fakty w TVN załapiesz.
A co do polityki: w takiej Anglii o dłuuuuuuugiej jak ponad 400 lat tradycji parlamentarnej nie mówi się o opozycji. Nagłaśnia się i komentuje osiągnięcia/ich brak rządu. W Polsce oczywiście jest na odwrót i robi się wszystko, żeby partia rządząca w układzie z mediami wykończyła opozycję i praktycznie wrócilibyśmy do roczku 1989...
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Co do Żydów: Michnik jest Żydem i tego nie obalisz, a jak nie chcesz czytać to nie czytaj i nie odpowiadaj, bo bez czytania może ci odpowiedź nie wyjdź. Idź, to może się jeszcze na rzetelne Fakty w TVN załapiesz.
A co do polityki: w takiej Anglii o dłuuuuuuugiej jak ponad 400 lat tradycji parlamentarnej nie mówi się o opozycji. Nagłaśnia się i komentuje osiągnięcia/ich brak rządu. W Polsce oczywiście jest na odwrót i robi się wszystko, żeby partia rządząca w układzie z mediami wykończyła opozycję i praktycznie wrócilibyśmy do roczku 1989...
Iz 1, 3-4
Pierdolnij się w ten pusty pierdolony prawicowy łeb!!!!
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Widzę odpowiedź godna poglądów. Pies by ładniej zaszczekał od lewicowego pedałka. Idź już na harda szukać zdjęć homosiów.
Iz 1, 3-4
pablopavo92 napisał/a:
wyssanie życia (krwi) z naszego orła...
Wiadomo, lepiej kurwa takich wybierać:
Kurwa wszędzie się musicie wpierdalać z polityką POjeby, Pisuary i chuj wie co jeszcze? Ludzie tu wchodzą się pośmiać, a nie czytać o świniach co się dorwały do koryta...
Zluzować dupę. Osobiśnie patriotą nie jestem, ale kaczki orzełki czy donaldy bym upiekł. Mnie denerwuje tak naprawdę brak wyboru w naszej polityce. PO - PiS - iorki malutkie jedne.
Z kim jeszcze się kontem dzielisz?
Ej ej, a może chciałbyś się z nami podzielić tajemnicą Twoją?
Polski nie było 123 lata, to babcie, mamy siostry żony i córki uczyły swoich wnuczków i synów o Polsce, bo mężczyźni umarli wcześniej walcząc,możemy pisać po polsku i zwiedzać nasz przepiękny kraj, wierzcie mi, nie chorwacje tajlandie egipty są piękne, żyjemy w pięknym kraju, gdzie jeszcze gotuje się w domu i je pysznie,
to tyle,
a jarek musi odejść tak samo jak donald,
aws to żenada, ciągle za mało maja na koncie
i jest problem
bo nie ma nikogo
myslę zbojkotujmy wybory
i chuj
to tyle,
i jest problem
bo nie ma nikogo
myslę zbojkotujmy wybory
i chuj
sister napisał/a:
Polski nie było 123 lata, to babcie, mamy siostry żony i córki uczyły swoich wnuczków i synów o Polsce, bo mężczyźni umarli wcześniej walcząc,możemy pisać po polsku i zwiedzać nasz przepiękny kraj, wierzcie mi, nie chorwacje tajlandie egipty są piękne, żyjemy w pięknym kraju, gdzie jeszcze gotuje się w domu i je pysznie,
to tyle,
i jest problem
bo nie ma nikogo
myslę zbojkotujmy wybory
i chuj
myślę, że jesteś debilem
Opinia tego chuja, erniiiego
Tusk Kaczor Olejniczak jeden chuj a kłótnie kto jest lepszy są bez sensu bo każdy z nich to oszust. Jest trylion argumentów popierających zarzuty przeciwko każdemu z nich a ludzie którzy wyzywają się od prawicowych jełopów czy innych takich to po prostu zindoktrynowane dzieci TVN lub radia Maryja. Jebać politykę jebać media pogrążmy się w swoich małych auto anarchiach i idźmy wszyscy na melanż.
@Antylewak_1920
Nigdy nie miałem lewicowych poglądów i nie jestem pedałem . Ale to śmieciu , że w życiu ci się nie powiodło i zapierdalasz za marne grosze , to nie wina międzynarodowych spisków skierowanych przeciw Polsce i jej obywatelom tylko twoja.
Nigdy nie miałem lewicowych poglądów i nie jestem pedałem . Ale to śmieciu , że w życiu ci się nie powiodło i zapierdalasz za marne grosze , to nie wina międzynarodowych spisków skierowanych przeciw Polsce i jej obywatelom tylko twoja.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów