📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
erniii napisał/a:
akcja tych śmieci, pisowców
Mozie i masz racje że to jakaś akcja pisu albo chuj wie czego jeszcze, też ich nie lubię ale ciężko się z tym nie zgodzić.
No pewnie że to akcja PiSu bo widać braki w wykształceniu. Taki np. pentagram W Europie i w USA znak satanizmu a prawda jest taka że w starożytnych Chinach był to symbol medycyny i nauki. Zresztą na tym obrazku nie ma wszystkich winnych.
A i jeszcze jedna sprawa. Z tego co pamiętam z historii to głosy że Polska zdycha towarzyszyły naszem państwu prawie od jego powstania więc nie ma się co przejmować. Ot jeden obrazek więcej o bardzo zurzytej tematyce.
A i jeszcze jedna sprawa. Z tego co pamiętam z historii to głosy że Polska zdycha towarzyszyły naszem państwu prawie od jego powstania więc nie ma się co przejmować. Ot jeden obrazek więcej o bardzo zurzytej tematyce.
Urban niszczy polskę? Fajnie wiedzieć, przestanę kupować jego jakże zajebistą gazetę! Czyżbym jeszcze tam widział Wojewódzkiego? Ano,tak! Toż to największy wróg polskości, swoim cynizmem niszczy nasz kraj.
Komu się chce tracić czas na tworzenie tak debilnych obrazków ? : |
Komu się chce tracić czas na tworzenie tak debilnych obrazków ? : |
@NRiver, pentagram ma do dołu jedno z ramion gwiazdy, a nie do góry. Widać kto ma braki w wykształceniu.
Tzn. ten satanistyczny, bo zaraz ktoś się doczepi do mnie...
Tzn. ten satanistyczny, bo zaraz ktoś się doczepi do mnie...
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
a dlaczego w tagach jest: "złodzieje" i "oszuści"?
Tak to jest jak w prostakach ktorzy urodzili sie juz po upadku komuny obudza sie patrYjotyczne zapedy ... art ladny, piwa nie ma, kazdy kto pierdoli cos o ruskah w odniesieniu do Polskiego rzadu ma najebane we lbie.
Widzę, że Freaqsowie Kościół przeszkadza, bo jest przeciwko małżeństwom pedziów. Wyjedź z kolegą od lodzika do Czech, tam już to mają. Urban - stary komuch, który Polskę i Polaków ma w dupie, a robi kasę na takich popierdoleńcach, co to POpierają...
NRiver - dokładnie. Jestem tak słabo wykształcony, że po prostu nie dostrzegłem, że żyję w starożytnych Chinach.
erniii - obejrzyj też co innego niż Tusk Vision Network.
Ogólnie nie popieram PiSu, ale akcję tępiące głuPOtę i lemingi Tuska jak najbardziej popieram. Dostanę za ten wpis Order jak Adaś Szech... Michnik?
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
NRiver - dokładnie. Jestem tak słabo wykształcony, że po prostu nie dostrzegłem, że żyję w starożytnych Chinach.
erniii - obejrzyj też co innego niż Tusk Vision Network.
Ogólnie nie popieram PiSu, ale akcję tępiące głuPOtę i lemingi Tuska jak najbardziej popieram. Dostanę za ten wpis Order jak Adaś Szech... Michnik?
Iz 1, 3-4
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów