📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
bo przecież poduszka to integralna część instrumentu, bez której nie da się grać, a brzmienie jest puste, jak łeb tej pani
kolejny debil który myli normalną kobiete z feministką
Zrobiło się tutaj kwejkowo
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
@ McQurwa i dopiero po 11 latach to zauważyłeś??
nie mógł - dopiero od 3 miesięcy tu bryluje...
Poradziła sobie przecież i dobrze wybrneła. Autor cipa się czepia.
Kobieta normalnie reaguje na normalny wypadek podczas występu, z usmiechem przyjmuje to do świadomości. Gdzie tu jest feminizm? Bo ja nie widzę żadnego tupania nóżką, wywalania włochatych pizd przed kamerą i maszerowania w pochodach. A może widzisz wszędzie feminizm, bo jakaś laska nie była zainteresowana seksami z tobą i teraz się mścisz i wpierdalasz feminizm do każdego tematu, jak niektórzy śmiecie politykę? Pluję na ciebie publicznie.
To rżenie w tle, raz można się zaśmiać, potem wypadałoby ruszyć dupsko z krzesła i zaoferować pomoc.
Mr_Manowar napisał/a:
Kobieta normalnie reaguje na normalny wypadek podczas występu, z usmiechem przyjmuje to do świadomości. Gdzie tu jest feminizm? Bo ja nie widzę żadnego tupania nóżką, wywalania włochatych pizd przed kamerą i maszerowania w pochodach. A może widzisz wszędzie feminizm, bo jakaś laska nie była zainteresowana seksami z tobą i teraz się mścisz i wpierdalasz feminizm do każdego tematu, jak niektórzy śmiecie politykę? Pluję na ciebie publicznie.
Autor myślał że komentarze będą pokroju jego wiejskiej mentalności,a to zdziwienie musi malować się na jego ryju HA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów