Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
/dev/null 2014-01-25, 0:24 45
Do kadry go
Zgłoś
R................y 2014-01-25, 2:01 9
Piłka nożna to gra błędów i tu widać to doskonale Kto się majtnie, ten ma wpierdol. A kto się dużo majta ten gra w parareprezentacji Polski.
Zgłoś
michal.jgl 2014-01-25, 10:21 2
Korona Góra Kalwaria?
Zgłoś
akfjlah 2014-01-25, 10:23
Do kadry, może z nim wygramy.
Zgłoś
podsad 2014-01-25, 11:03
Misiek! Ale ty się chłopie rzucaj!
Zgłoś
brylant1412 2014-01-25, 11:39 39
kiedyś ide z żoną i dzieciaki w pilke grali koło garaży i piłka się obiła od ściany i leciała w moim kierunku i Ja odruchowo ją kopnąłem i tak ładnie mi siadła napodbicie ze poleciała takim rogalem w same okienko w bramce .A ten bramkarz co stał na budzie zaczął krzyczeć do swoich kumpli zobaczcie jak się strzela.I te łepki idą za mną i mówią może pan powtórzyć.A ja z powagą nie bo mi się śpieszy to był mój strzał życia.A moja żona mówi gdzie się tego nauczyłeś hahahaha a żemnie taki piłkarz jak Ci z kadry .

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Rossoneri 2014-01-25, 12:25 1
Na dobry strzał i najlepszy bramkarz nic nie poradzi
Zgłoś
ofens14 2014-01-25, 20:52
A tam pierdolicie jaki strzał taki bramkarz
Zgłoś
filip1127 2014-01-25, 22:07
Adaś Nawałka już ręce zaciera
Zgłoś
CORI 2014-01-26, 5:29
Daj kamienia!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów