Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jak stać na torach kolejowych przy zamkniętych zaporach, wiadomo że zaraz nadjedzie pociąg.
Niech mi ktoś wytłumaczy co do kurwy robią debile stojący na palcu, na którym ktoś driftuje.
To jak stać na torach kolejowych przy zamkniętych zaporach, wiadomo że zaraz nadjedzie pociąg.
Może akcja po prostu w Indiach? To by wiele tłumaczyło...
C5 w mocniejszej wersji, łatwo poznać po płaskiej klapie. Chciałem kiedyś taką kupić, ale się obudziłem
Odpustowe wozidło, ale Amerykańce takie lubią... Który to rocznik, ile kucy i ile to pudło warte?
Sprawdziłem na otobieda, to stare trupy 20- letnie po 100tysi pln wystawione. Masakra...
Odpustowe wozidło, ale Amerykańce takie lubią... Który to rocznik, ile kucy i ile to pudło warte?
Sprawdziłem na otobieda, to stare trupy 20- letnie po 100tysi pln wystawione. Masakra...
C5 Z06, ponad sto patyków, dobrze znalazłeś.
C5 w mocniejszej wersji, łatwo poznać po płaskiej klapie. Chciałem kiedyś taką kupić, ale się obudziłem
Citroën C5?
bez kitu jak bym miał zapłacić 100 koła za używkę w dobrym stanie to wybór byłby tylko jeden
bez kitu jak bym miał zapłacić 100 koła za używkę w dobrym stanie to wybór byłby tylko jeden
delorean? toż to paździerz na poziomie poloneza, składany w irlandi żeby zakład w belfaście nie upadł a robotnicy mieli pracę (socjalizm) wiec klepali to na zasadzie czy się stoi czy sie leży co bezpośrednio odbiło się na jakości
Bez prawka będziesz jeździł? Na ile ci zabrali za 2,0 ‰?
[ Dodano: 2024-08-24, 22:04 ]
Fajnie. DMC-12 jak by nie back To The Future skończył by jak ten z trzeciej części. Silnik z laguny zgłębiwszy na ówczesne normy USA. Samochod wiecznie się psujący. Nie mówię że nie jest fajny ale max 50 tyś PLN warty.
delorean? toż to paździerz na poziomie poloneza, składany w irlandi żeby zakład w belfaście nie upadł a robotnicy mieli pracę (socjalizm) wiec klepali to na zasadzie czy się stoi czy sie leży co bezpośrednio odbiło się na jakości
Ja bym tym podjeżdżał 10 km/h pod dyskotekę i wybierał pannę do jebania na dziś wieczór a nie umawiał z kolegami na drifty...
Ja bym tym podjeżdżał 10 km/h pod dyskotekę i wybierał pannę do jebania na dziś wieczór a nie umawiał z kolegami na drifty...
Zabiłyby cię śmiechem te panny, już lepiej kup sobie Calibrę po tuningu, lepiej na tym wyjdziesz
C5 Z06, ponad sto patyków, dobrze znalazłeś.
Masakra, idź Pan w chuj...
Chciałem napisać, że ten paździerz wygląda, jak Polonez po nieudanym liftingu, ale Halman mnie ubiegł...
Ja bym za 100 patoli kupił tego pierwszego lepszego Merola (oczywiście w bdb. stanie po poprawkach lakierniczych)...
Doskonały do wożenia otyłych kurew.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów