Nie ma to jak przypierdolić sobie w szyję dobrej wódeczki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo ładnie wszystko się udało dla uzupełnienia i dopieszczenia sytuacji mile widziana była by informacja umar czy nie ?
Zasysacz napisał/a:
Bardzo ładnie wszystko się udało dla uzupełnienia i dopieszczenia sytuacji mile widziana była by informacja umar czy nie ?
Myślę, że nie, ale zapewne pozbył się włosów w nosie.
Jednego nigdy nie zrozumiem, po co się pozbywać procentów z alko. Jak jest cieniasem, to niech sobie soczku doleje. Polecam Caprio.
Ja tam się nie znam, ale może jakiś znafffca odpowie? Po jakiego chuja podpala się drinka przed wypiciem?
Juzwa napisał/a:
Ja tam się nie znam, ale może jakiś znafffca odpowie? Po jakiego chuja podpala się drinka przed wypiciem?
Żebyś nie musiał się rano golić
Juzwa napisał/a:
tylko dla efektu wizualnego i chuj dlatego tylko pedały tak piją
Nie mozna normalnie wypić tylko trzeba cudować i podpalać?
Ale kolega mu ładnie zapierdolił i to wszystko w ramach ratowania poszkodowanego
to nigdy się nie udaje a ciągle znajdują się jakieś barany które to robią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów