📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oczywiście szmata bawi się telefonem zamiast pracować .. jak nie cierpię takich pracowników, niech wsadzi go sobie w cipę, włączy wibracje i wybrandzluje się
ANALizator napisał/a:
oczywiście szmata bawi się telefonem zamiast pracować .. jak nie cierpię takich pracowników, niech wsadzi go sobie w cipę, włączy wibracje i wybrandzluje się
przeciez jej wolno swoje zrobila a reszte zrobia inni jak zawsze
Nie panuje nad moca to nie powinnien jezdzic
ANALizator napisał/a:
Pewnie jesteś jedna z tych wszy, która podpierdala innych u kierownika.
Albo na truskawkach w Holandii, zamiast robić normę jak wszyscy, to robisz 2x więcej, żeby pokazać jaki z ciebie dobry czarnuch
ANALizator napisał/a:
W biurach telefon to narzędzie pracy. Np. w wielu bankach oczekuje się od pracownika, że jak nie ma chwilowo nikogo przed biurko, to ma brać telefon i dzwonić do klientów z super promocją, albo jakąś akcją informacyjną. To, że u Ciebie na truskawkach jest inaczej, to nie znaczy, że wszędzie.
ANALizator napisał/a:
W jaki sposób ma pracować, jeśli nie ma klientów? Jak ja gardzę takimi debilami, którzy za największą wartość uważają bezcelowy zapierdol. Nie masz nic do roboty? To udawaj, że coś robisz, nawet jeżeli taka "praca" nie przyniesie żadnych zysków, byle tylko spierdolony szef widział.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów