Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo kolesie tego pokroju nie są świadomi potencjalnych konsekwencji albo nie kochają życia. Szanuję ludzi uprawiających sporty ekstremalne ale trzeba być kurwa debilem, żeby się tak narażać dla zabawy i spoko filmiku na fejsa.
Nie Barnellini, to jest kurwa młodość. Nasza, moja młodość tak wyglądała. Siła, ciekawość i wieczna gonitwa za adrenaliną, która powodowała, że człowiek ryzykował wiele, nawet i życie. To wiek, doświadczenie, odpowiedzialność i spadek testosteronu sprawia, iż zaczynamy kalkulować. Nie mówię, o tym, że skakałem np z 5 piętra na metrową kopę śniegu, ale jak sobie teraz przypomnę co się odpierdalało za młodu, to aż dziw bierze, że człowiek chodzi.
em n
Brawo. Poklep się po ramieniu.
Nie Barnellini, to jest kurwa młodość. Nasza, moja młodość tak wyglądała. Siła, testosteron i wieczna gonitwa za adrenaliną, która powodowała, że człowiek ryzykował wiele, nawet i życie. To wiek, doświadczenie, odpowiedzialność i spadek testosteronu sprawia, iż zaczynamy kalkulować. Nie mówię, o tym, że skakałem np z 5 piętra na metrową kopę śniegu, ale jak sobie teraz przypomnę co się odpierdalało za młodu, to aż dziw bierze, że człowiek chodzi.
Nie Barnellini, to jest kurwa młodość. Nasza, moja młodość tak wyglądała. Siła, testosteron i wieczna gonitwa za adrenaliną, która powodowała, że człowiek ryzykował wiele, nawet i życie, to wiek i spadek testosteronu sprawia, iż zaczynamy kalkulować. Nie mówię, o tym, że skakałem np z 5 piętra na metrową kopę śniegu, ale jak sobie teraz przypomnę co się odpierdalało za młodu, to aż dziw bierze, że człowiek chodzi.
Być może masz rację. Sięgając pamięcią wstecz też nie zawsze zachowywałem się rozsądnie. Kurwa, a obiecywałem sobie, że nigdy się starzeję
Nie muszę, miałem super dzieciństwo, fajną młodość, a teraz mam wspaniałe życie. Klepią mnie znajomi, jak chcą się przypodobać.
Albo kolesie tego pokroju nie są świadomi potencjalnych konsekwencji albo nie kochają życia. Szanuję ludzi uprawiających sporty ekstremalne ale trzeba być kurwa debilem, żeby się tak narażać dla zabawy i spoko filmiku na fejsa.
To były kwalifikacje do większych zawodów, za całkiem sporą kasę, młody koleś chciał się wykazać i trochę nie wyszło Co ciekawe, po 2 dniach wyszedł ze szpitala i wszystko okej, tylko z szyją w kołnierzu.
Nie Barnellini, to jest kurwa młodość. Nasza, moja młodość tak wyglądała. Siła, ciekawość i wieczna gonitwa za adrenaliną, która powodowała, że człowiek ryzykował wiele, nawet i życie. To wiek, doświadczenie, odpowiedzialność i spadek testosteronu sprawia, iż zaczynamy kalkulować. Nie mówię, o tym, że skakałem np z 5 piętra na metrową kopę śniegu, ale jak sobie teraz przypomnę co się odpierdalało za młodu, to aż dziw bierze, że człowiek chodzi.
Jako 18- latek potwierdzam. Ale już nie odwalam głupot, bo się prawie przejechałem po ostatniej akcji. Wlazłem ze z kolegą idiotą na kościół w budowie przy ruchliwej drodze, wleźliśmy na szczyt... a już na dole widzę, jak proboszcz dzwoni po policję... jak ja się wtedy zesrałem. Całe życie było zagrożone- mogłem się nie dostać do filmówki bo by mnie nie przyjęci spisanego, oraz mógłbym spaść bo środek zimy i ślisko. Jakoś uciekliśmy przed chordą parafian i drugim księdzem. Znaczy ja spierdoliłem, a kolega, który nie jest dobry w parkourze, spokojnie porozmawiał, i go wypuścili. Ja potem jeszcze raz wróciłem pare godzin później i przeprosiłem osobiście.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów