📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej miał blisko do szpitala, nie musiała przyjeżdżać karetka.
Burn! Loot! Murder!
Brązowy brązowemu brązem
Na szczęście murzyńska główka zamortyzowała uderzenie kłody, co pozwoliło uratować barierkę.
U nas się dzieci bawią w "podłoga to lawa" u nich jest wersja "podłoga to śmietnik" z tym, że nie muszą go sobie wyobrażać..
piorun343 napisał/a:
Na części może pójść ! Mały przebieg!
Chciał byś zamienniki po tym? Przejął byś osobowość przez organy i ... Zaczął byś rapować i kraść. Zastanów się
Cóż to za nie smaczny żart robiąc miejsce na śmieci gdzie syf i gówno walają się wszędzie dookoła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów