Celem eksperymentu było udowodnienie że energia ulegnie rownomiernemu rozlozeniu przez co gwozdzie nie przebija skory.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rojek123 napisał/a:
Drodzy sadole. Nigdy nie bijcie w kamień, beton i tym podobne, obuchem siekiery. Zdarzają się przypadki "odbicia" się i dostajecie wtedy ostrzem w pysk. Pozdrawiam
Jeżeli ktoś jest na tyle bezmyślny że uderza obuchem siekiery w kamień, to raczej światu wyjdzie na dobre że go ta siekiera pierdolnie w ryj.
rojek123: no i na chuj to mówiłeś? Możliwe,że przez ciebie ktoś sobie kiedyś nie zrobi krzywdy.
ojek123
Drodzy sadole. Nigdy nie bijcie w kamień, beton i tym podobne, obuchem siekiery. Zdarzają się przypadki "odbicia" się i dostajecie wtedy ostrzem w pysk. Pozdrawiam
To na filmiku to amerykanski produkt, tak samo wytrzymaly jak amerykanskie drzwi na filmach. Lekko kopniesz a sie rozpada. ^^
To na filmiku to amerykanski produkt, tak samo wytrzymaly jak amerykanskie drzwi na filmach. Lekko kopniesz a sie rozpada. ^^
Przyjął klocka na klatę
Dziamian napisał/a:
mi osobiście nie zdarzyło się by obuch od takiego klocka się odbił, ani nie bardzo słyszałem o takim przypadku, aczkolwiek zasada, łeb po boku linii cięcia ostrza i można haratać ile wlezie
To była druga zasada. Pierwsza brzmi: trzymaj nogi w szerokim rozkroku bo jak rozpędzoną siekierą nie trafisz dokładnie w pieniek to rozkurwisz nogi. Ta zasada wielokrotnie uratowała mnie przed przesiadką na wózek.
rojek123 napisał/a:
Dobra rada, a tak swoją drogą ciekaw jestem czy kiedyś na hardzie był taki przypadek wstawiony.
rojek123 napisał/a:
Chyba kurwa gumową
Teraz tysiąc sadoli przy piwie będzie powtarzać takie bzdury.
Jak chcecie kreatywnej szkoły to zapytajcie nauczyciela od fizyki o tę sprawę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów