Celem eksperymentu było udowodnienie że energia ulegnie rownomiernemu rozlozeniu przez co gwozdzie nie przebija skory.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa , było , i to chyba z 50 razy. ja pierdole
jeszcze było ja młotkiem w jaja przyładował
'Nauczyciel fizyki i wariacje na temat bhp'
a tak serio, więcej takich pasjonatów z podejściem do nauczania by się przydało w szkołach.
a tak serio, więcej takich pasjonatów z podejściem do nauczania by się przydało w szkołach.
Drodzy sadole. Nigdy nie bijcie w kamień, beton i tym podobne, obuchem siekiery. Zdarzają się przypadki "odbicia" się i dostajecie wtedy ostrzem w pysk. Pozdrawiam
↑ Dlatego zawsze jak uderzam w cokolwiek obuchem, nigdy nie mam ryja na wprost.
rojek123 napisał/a:
Drodzy sadole. Nigdy nie bijcie w kamień, beton i tym podobne, obuchem siekiery. Zdarzają się przypadki "odbicia" się i dostajecie wtedy ostrzem w pysk. Pozdrawiam
Poza tym można siekierę spierdolić bo będzie obuch spadał później
Cytat:
90% ludzi tutaj to siekiery używało w grach rpg, więc nie pierdol.
mi osobiście nie zdarzyło się by obuch od takiego klocka się odbił, ani nie bardzo słyszałem o takim przypadku, aczkolwiek zasada, łeb po boku linii cięcia ostrza i można haratać ile wlezie, ale nie powiem, zdarzyło mi się że siekiera zrobiła zajebisty odskok od zamarzniętego drewna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów