Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba lepiej, przynajmniej by jego twarzy nie widzieli, nie musiałby lizać buta i by go nie opluli. To tak jak z tym pytaniem: budzisz sie nago w środku miasta, masz do dyspozycji kawałek kartonu. Co zasłaniasz? 90% odpowiada, że przyrodzenie, inteligentna reszta, że twarz. Przemyśl to
Jak zasłonisz twarz to się wypierdolisz po paru krokach inteligencie...przemyśl to!
To chyba lepiej, przynajmniej by jego twarzy nie widzieli, nie musiałby lizać buta i by go nie opluli. To tak jak z tym pytaniem: budzisz sie nago w środku miasta, masz do dyspozycji kawałek kartonu. Co zasłaniasz? 90% odpowiada, że przyrodzenie, inteligentna reszta, że twarz. Przemyśl to
Bardzo inteligentna ta reszta. Na pewno łatwo się biegnie do domu z kartonem na głowie. Przemyśl to.
edit: nie zauważyłem posta wyżej, mea culpa
2 up to się tak fajnie gada jednak rzeczywistość jest zgoła inaczej. Obawiam się że nigdy nikt nie próbował cię okraść albo zwyczajnie dla zabawy skuć mordy. Takie gadanie drogi Clarx jest dobre tylko przy piwie.
Lepiej dać się zabić niż upokorzyć? No nie wiem.
Jak zasłonisz twarz to się wypierdolisz po paru krokach inteligencie...przemyśl to!
Zrobisz sobie dziurki na oczy
BlanX pierdolisz głupoty. Kawałek tektury który ma cie zasłonić przed kimś kto cię zna lub nawet wszystkimi jak się ma trochę umiejętności i potrafi się biegnąć taką trasą że tektura odgrodzi twój tępy pysk od ludzi i nie zasłoni ci reszty. Z workiem papierowym jest jeszcze łatwiej. Nałożyć na łeb i spokojnie bez pośpiechu wytargać 2 dziury w miejscach oczu i już można sobie spacerkiem udać się na odludzie i kombinować jak wejść do mieszkania lub kombinować ubranie.
Opinia eksperta.
A na forum nie raz widziało się tego typu akcje, z związanymi kobietami albo na smyczy co po mieście szły
BTW Ile bierzesz za obciąganie?
twoją starą dwa razy od tyłuNo i wydało się to, co podejrzewałem cały czas. Ten spierdoleniec shokobons, jest pedałem
BTW Ile bierzesz za obciąganie?
cipa internetowaSzokobons! Szanuj mordę pedale, bo zęby trzy razy nie rosną!
bo kobiety do tewgo są żeby je tak prwadzacCzepiacie się że go gnębią inne chuje a może to fetyszysta i lubi takie rzeczy, ile razy tutaj było upokarzanie, gnębienie a nawet bicie BO on tak chciał.
A na forum nie raz widziało się tego typu akcje, z związanymi kobietami albo na smyczy co po mieście szły
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów