📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tego sportu nie ogarniam, to jest robienie z siebie kaleki a nie sportowca. Dziwne tylko że to nie jest amerykański sport narodowy
Niby kalectwo ale trzeba mieć pary, żeby takim skurwielem pierdolnąć.
jebnąć grubasem, jebniesz, ale dupy to se nie podetrzesz, więc kalectwo
podzierają dupala trąc o dywan
Ci zawodnicy są otłuszczeni, ale pod tym sadłem mają takie mięśnie, że normalnego szaraka na ulicy, to by wycisnął jak cytrynę. A co tyczy się podcierania - oni mają taką kasę, że mogą sobie wynająć czarnucha do podcierania dupy. Zapaśnicy sumo żyją krótko, ale wygodnie.
Jakoś tak akurat się po jajkach drapałem...
czarny gróby skośnooki , koniec świata
pin napisał/a:
A co tyczy się podcierania - oni mają taką kasę, że mogą sobie wynająć czarnucha do podcierania dupy. Zapaśnicy sumo żyją krótko, ale wygodnie.
Mają kasę ale tylko w Japonii:)
@Up
I do tego ruchają najlepsze panienki, bycie sumo w Japonii to jak być gwiazdą,zapaśnikiem,idolem u nas w jednym.
I do tego ruchają najlepsze panienki, bycie sumo w Japonii to jak być gwiazdą,zapaśnikiem,idolem u nas w jednym.
[up] Grubasom nie stajo
Co do tego sumo to jest Amatorskie bo prawdziwe jest jedynie w Japoni co nie zmienia faktu ,że nie zawsze to polega na wypchnięciu się z Dojo, bo nie raz pięknie sobą rzucają...
WTF?
@konrad7893
może Cię zadziwię, ale grubi ludzie też mają pępki D:
może Cię zadziwię, ale grubi ludzie też mają pępki D:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów