📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
tez myslalem ze to bedzie mad c bo tak tagowala ale w sumie ja tam widze mads... tak czy siak mega zajebisty wrzut, a ze zrobila go laska to 2 razy wiecej restekpa ;]
Ale po co zużywać tyle czarnej farby w puszkach i stracić tyle czasu na zamalowanie ściany standardowa koncówką, a nie najwięskszym rozmiarem, lub można było zainwestować w wałek i 10l farby… o_O to się nie kalkuluje z deka…
dał bym piwo gdyby se malowała w kuchni, a że wyszła na dwór to piwa nie będzie
kara musi być
kara musi być
U u ciebie szczytem umiejętności malarskich i tak będzie będzie narysowanie kutasa na ławce w szkole
w San Andreas biegało się murzynem i robiło takie bazgroły więc chuj z taką murzyńską sztuką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów