📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
I to jest graffiti, anie te wszystkie jotpeki
fajnie wyszło, a nie takie bazgroły jak gdzieniegdzie
Gdzieniegdzie? Prawie wszędzie kurwa te dzieciuchy bazgrzą te cholerne "tagi".
co za beztalencie ja tak stopami potrafie
Artystyczna dusza. Na 90% ma najebane we łbie. eh Btw w Polsce by nabazgrali jej na tym HWDP czy inne JP.
jaki picasso
Sztuka przez niewielu ceniona dzięki ktorej przy chwili nieuwagi czuje się ból na plecach po gumowej blondynie jaki i wiele godzin szorowania obiektu, a najgorsze poszarpaną kieszeń przez spłatę kolegium...
Ale dlaczego wy zauważacie w Polsce tylko tagi ? Przecież my też mamy wiele dobrych ekip które robią takie wrzuty. Zresztą zobaczcie sobie "prace" imp2k.com <-- To jest Polak który ma zdrowo najebane we łbie , bo robi z farbą cuda. W Polsce jak już pisałem jest dużo zdolnych ekip które robią cuda , a wy zauważacie tylko JP NA 100 % i HWDP czy JASIEK RZONDZI.
no spoko. naprawdę ładne. tylko to jest napis, tak? to co on do chuja znaczy, bo nie idzie się rozczytać!
to teraz pomaluj kuchnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów