Wzorowa integracja
Wzorowa integracja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U nas będzie podobnie....
Wrocław w kilka lat nierządów PIS stał się w 1/3 miastem banderowskim. I nawet nie chodzi, że banderowskim, tu nawet nie chodzi, że ukry...
Ale do kurwy nędzy, jak można w kilka lat dopuścić, by jedno z największych miast stało się w 1/3 miastem jakiejś innej nacji??
No to ukrofile będą ujadać...
Leszczu nie panikuj.
Z ukrami to inna bajka bo mamy tego samego "boga" i ukry w swojej wierze nie mają nakazu dominacji i mordowania innowierców.
Wrocław w kilka lat nierządów PIS stał się w 1/3 miastem banderowskim. I nawet nie chodzi, że banderowskim, tu nawet nie chodzi, że ukry...
Ale do k***y nędzy, jak można w kilka lat dopuścić, by jedno z największych miast stało się w 1/3 miastem jakiejś innej nacji??
Fakt wcześniej porządny Rumun mógł się czuć jak w domu a teraz konkurencja.
Ale do kurwy nędzy, jak można w kilka lat dopuścić, by jedno z największych miast stało się w 1/3 miastem jakiejś innej nacji??
A dlaczego Wrocław?
Pewnie mało kto wie że "Świat według Kiepskich" był emitowany na Ukrainie. Naoglądali się Kiepskich i pomyśleli że we Wrocławiu będą się czuć jak u siebie w domu....
Spokojnie. Dojdzie prawa strona do władzy. Ukróci benefity. Rozłam społeczeństwa tylko się pogłębi. Będzie więcej materiałów na sadistica
A jak tak o dzietność w Polsce się martwicie to zacznijcie lepiej traktować ukrów a szczególnie kobiety Ukraińskie.
Przez jebanych kacapów nie maja tożsamości narodowej i wielu nie ma do czego wracać. Niech tu zostają, pracują i podatki płacą. Proste.
no debil, chcesz miec pedałow i ciapakow pod chałupą? pis to chuje ale chociaz nie wpuscili tych brudasów przez granice a gdyby dowodzil donek juz by ci jebane scierwa brudne matke dymali popaprancu
Ja nie mam zadnego problemu z Ukraincami.
Narodowosc to sztuczny twor do dzielenia ludzi. Ja mam na nia wyjebane
Kurwa co za idiota, ja pierdolę. Jebane prawaki wymyśliły narodowość. Lewactwo to jest rak toczący tę planetę.
To moze taki argument.
Problemem Ukrainy jest nie tylko niski odsetek osób zaszczepionych przeciwko groźnym chorobom zakaźnym, takim jak polio, krztusiec, czy odra, ale również zaniedbania w leczeniu takich chorób jak HIV
Jakiś dowód potrzebuję, tylko błagam nie onet...
no debil, chcesz miec pedałow i ciapakow pod chałupą? pis to chuje ale chociaz nie wpuscili tych brudasów przez granice a gdyby dowodzil donek juz by ci jebane scierwa brudne matke dymali popaprancu
Lecz się pojebie. Brudasy jadą tam gdzie nie muszą pracować i mają benefity.
Akurat zatrudniam kilku Ukraińców. Fachowcy dobrzy i robotne chłopaki. Mają cel, wyjebać ze swojego kraju na stałe. Tak jak wielu Polaków zrobiło.
Matki mojej już raczej nikt nie ruszy
W punkt! Najgorsze zło tego świata to religijne zjeby i nacjonały (co w dodatku często idzie w parze).
religijne zjeby to wystepuja na filmie i w milionach w krajach zachodnich
Jakiś dowód potrzebuję, tylko błagam nie onet...
Lecz się pojebie. Brudasy jadą tam gdzie nie muszą pracować i mają benefity.
Akurat zatrudniam kilku Ukraińców. Fachowcy dobrzy i robotne chłopaki. Mają cel, wyjebać ze swojego kraju na stałe. Tak jak wielu Polaków zrobiło.
Matki mojej już raczej nikt nie ruszy
A to luz wpuszczajmy za koleja skoro twojej matuli zaropialej nikt nie dotknie
religijne zjeby to wystepuja na filmie i w milionach w krajach zachodnich
A to luz wpuszczajmy za koleja skoro twojej matuli zaropialej nikt nie dotknie
Młody jeszcze jesteś, kiedyś zmądrzejesz, wierzę w ciebie
Jak nie wpuścili skoro wpuścili?
Dzietność spadła bo zachodnią cywilizacje toczy lewicowy nowotwór który od 2 dekad już nawet nie kryje się tym co zamierza.
Komunistyczny marsz przez instytucje się powiódł i nasze elity fundują nam powrót do feudalizmu.
Zobaczcie sobie symulacje ONZ sprzed nastu lat jak demografia Afryki wystrzeliła i jakie są prognozy na kolejne dekady. Prawdopodobnie zostaniemy zadeptani przez murzynów. Prawdopodobnie bo jak na ironie nadchodząca wojna może zadziałać na korzyść. I generalnie przy odrobinie farta my jako Polacy albo bardziej PolUkry mamy szanse jakoś to przetrwać. Niemcy za 30 lat będą zmuszeni przenosić fabryki na wschód bo na zachodzie nie będzie komu robić. Ciekawe czasy i ciekawy temat ale na pewno nie na sadolowe komentarze.
A dzietność kuleje bo zewsząd propagowane jest lgbt, egoizm, aborcja, kastrowanie meżczyzn i inne lewicowe spierdoliny. Ale tak jak mówiłem, to zasługa/plan marksistowskich elit.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów