📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zuch chłopaki!
"Lepiej nie mowic nic i wydac sie glupim, niz powiedziec cokolwiek i rozwiac wszelkie watpliwosci"
Flodzia dlaczego ty jesteś taka głupia.
@up:
nie wiem co robisz ze swoim życiem, ale na start weź słownik i naucz się pisać... "wpiepszają", ja pierdole
nie wiem co robisz ze swoim życiem, ale na start weź słownik i naucz się pisać... "wpiepszają", ja pierdole
KiKiZ napisał/a:
@up:
Prawdziwy grammar nazi, zawsze czujny. Zdrowie Twoje i Twojej ofiary
21:08 Flodzia, google : animal sex, animals fucking, bestiality, zoo sex
21:10 Flodzia : czas na samogwałt
21:12 Flodzia : sadistic.pl Dobry ziomek zapewnia poczęstunek podczas treningu
21:14 Flodzia : sadole zaczynaja dawac wirtualne piwka
21:15 Flodzia : czas na samogwalt....
Mission accomplished
21:10 Flodzia : czas na samogwałt
21:12 Flodzia : sadistic.pl Dobry ziomek zapewnia poczęstunek podczas treningu
21:14 Flodzia : sadole zaczynaja dawac wirtualne piwka
21:15 Flodzia : czas na samogwalt....
Mission accomplished
YOOras napisał/a:
Co ja robię ze swoim życiem? Czwartek, blisko 22 godz, a ja oglądam jak ruchajace się żółwie wpiepszają arbuza...
No, słownik byś poczytał.
YOOras napisał/a:
Co ja robię ze swoim życiem? Czwartek, blisko 22 godz, a ja oglądam jak ruchajace się żółwie wpiepszają arbuza...
No i zajebiście, jeszcze tylko zwalic gruche po przescrollowaniu harda i mozna spac
YOOras napisał/a:
qwa ja to samo ale o 2.26 bardziej skończony?
YOOras napisał/a:
4:20 AM .
wale sobie do tych żółwi
Taki żółw ma okazję raz w życiu zaruchać, to mu jeszcze przeszkadzają...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów