Dobrze znany motyw z legendarnego spaghetti westernu w wykonaniu brytyjskiej orkiestry ukulele
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to jest prawdziwa muzyka! Poezja dla uszu...
super jestem basistą już wiele lat i mimo tego, iż zaczynałem od Metallici czy Ironów to teraz coraz więcej ogarniam klasyki, która jest bardzo niedoceniana, szczególnie w świecie HanyMontany i innych gówien...
Dokładnie - taka muzyka jest w obecnych czasach nie doceniana, zwlaszcza przez młodszych. Ciekawe wykonanie, rewelacja. A sam film 7/10. Najbardziej podobał mi się 'Za kilka dolarów więcej'. Aczkolwiek nie widziałem jeszcze 'Za garść dolarów'
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Muzyka to zajebista sprawa. W takim wykonaniu miła dla ucha. Ten cały "hate" wobec muzyki klasycznej, instrumentalnej itd. to czysta głupota. Nie mówię, że każdemu musi podobać się Bach, Mozart czy Chopin, to nie muzyka dla (wybaczcie określenie) plebsu - osób które, no cóż, nie mają tego czegoś w głowie, co pozwala na prawdziwie emocjonalny odbiór muzyki.
Ale co tam samo słuchanie - GRANIE muzyki, to jest to Polecam nawet głupią harmonijkę, choćby byle jaką i nauczenie się utworu z tego nagrania i wielu wielu innych. Jest satysfakcja ;d
Ale co tam samo słuchanie - GRANIE muzyki, to jest to Polecam nawet głupią harmonijkę, choćby byle jaką i nauczenie się utworu z tego nagrania i wielu wielu innych. Jest satysfakcja ;d
Fantastyczne! Ale aż mi się ciśnie na usta powiedzenie "cudze chwalicie, swojego nie znacie". My tez mamy swoich ekspertów od muzycznych żartów. Wrzucam pierwsze z brzegu, pełno tego na U-toobie.
Macie linka do samej nuty?????? bede sluchal w samochodzie jak bede jechal do pracy Ü
Desperados mi sie przypomniało chyba se zagram
Zawsze pokazuję ten filmik znajomym, kiedy mówią, że "ukulele to taka pierdoła, nic na tym się nie zagra". Się nie znają, bydlaki.
Próbowałam to kiedyś ze słuchu ogarnąć na moim uke, to jedyne co mi wyszło to nutka jak dzwonek monofoniczny. Tym większy podziw
Próbowałam to kiedyś ze słuchu ogarnąć na moim uke, to jedyne co mi wyszło to nutka jak dzwonek monofoniczny. Tym większy podziw
youtube.com/user/UkuleleOrchestra/videos?flow=grid&view=0
-Sheldon Cooper
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów