📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Polecam drogi na warmi I mazurach, tez Takie fajowe, zero nudy czysta radosc.
Jestem ekspertem więc się wypowiem. Na filmie widzimy Trabanta 601 z silnikiem dwusuwowym. Jak wiadomo silnik dwusuwowy z racji swojego cyklu pracy ma 2x większą sprawność niż silnik czterosuwowy w waszych jednorazowych plastikowych wynalazkach typu VW/Skoda. Dlatego tak niska pojemność silnika dwusuwowego wystarczy aby złoić dupy zachodnio-imperialistycznym autom o pojemności 1.6L. Niemcy z pojemności 800ccm wyciągali (w wersjach rajdowych Trabanta) ponad 80KM co pozwalało na osiągnięcie tym autem ok 6s do sety. Mało tego- Trabant w latach '80 w kategorii <1000ccm był niepokonany na OES-ach. Po prostu nie było na niego chuja. Dziękuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów