📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Gdzie się pojawi, tam nie ma przydrożnej prostytucji...Trochę to smutne.
Kuuurwa, moje poboczeee!!
specjalna mieszanka (75% azotu) w oponach, to i zapierdala
*sypki drift po blacie*
Powiem Ci że to wcale nie taki zły wynalazek. Historia tego patentu wzięła się z Indii a prace nad tą mieszanką trwały bardzo długie lata. W efekcie napompowane tym specyfikiem opony zachowują się zdecydowanie lepiej niż powietrzem.
tarcer123 napisał/a:
Powiem Ci że to wcale nie taki zły wynalazek. Historia tego patentu wzięła się z Indii a prace nad tą mieszanką trwały bardzo długie lata. W efekcie napompowane tym specyfikiem opony zachowują się zdecydowanie lepiej niż powietrzem.
Kolega chyba nie załapał, polecam zobaczyć ten link: pl.wikipedia.org/wiki/Powietrze
jezus, podkręćcie te ziemniaki serwerowe, bo filmik 13 sekund ładuje się minutę...
Jednorazówką tak zapieprzać... Śmierć w oczach na każdym zakręcie..
Aksal napisał/a:
Kolega chyba nie załapał, polecam zobaczyć ten link: pl.wikipedia.org/wiki/Powietrze
No i musiał się zjawić kwas co psuje zabawę...
Aksal napisał/a:
Wybacz Kolego ale nie mamy o czym rozmawiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów