Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak kurwa, bo niby wcześniej to się nie jebali i nie srali na ulicach... Kamer nie było i tyle.
Z resztą chyba sam zapomniałeś w jakim kraju żyjesz. Według statystyk w Polsce żyje blisko dwa miliony osób poniżej "minimum egzystencji" tj. 640zł/os lub 1727zł/4os. rodzinę (kurwa, ja więcej rocznie płacę za wywóz śmieci...). 410 tysięcy z nich to dzieci. Myślisz, że z nich to jakiś kwiat inteligencji wyrośnie? Mają przepierdolone już na starcie i przerwą naukę w podstawówce, albo najdalej w liceum bo będzie trzeba zapierdalać w byle jakiej robocie (najczęściej fizycznej) aby schorowanych rodziców utrzymać. Masa z nich będzie ćpała albo chlała wódę do odcinki aby zapomnieć w jakim gównie siedzą. A ten numerek pod wiaduktem to może być jedyna rozrywka na jaką ich stać...
W takim kurwa świecie żyjemy.
Chłopie, podróżowałem po świecie i wiem że w Polsce nie jest tak źle. Jasne że ludzie srali i się jebali na ulicach ale w porównaniu do innych miejsce jak np. Paryż to u nas jest jeszcze wyższa kulturka. Tak jak z morderstwami. W Polsce też się zabijamy ale nie ma co porównywać do USA. W Polsce też można dostać kosę ale porównując do UK to też jest kulturka.
Spacerowałem nie raz nocą po Warszawie gdzie mnóstwo osób jest najebanych, ale widywałem ludzi którzy przynajmniej próbowali się ukryć podczas szczania. W UK to najebusy szczają w gacie leżąc na środku chodnika. Ogólnie to co napisałeś jest smutne, szydzisz z biedoty która ma mnie kasy od ciebie. Ale to nie ma sensu. Ja nie piszę że jesteśmy idealni. Tylko że nie jesteśmy JESZCZE tak zjebani jak zachód.
Patologia na maxa. Dla takich akcji, zero tolerancji
Gosc zasługuje na porządny wypierdol i tyle
Jest setka miejsc, gdzie może sie jebac dowoli
Jeśli na takie zachowania, będzie zgoda społeczna, to co
będzie następne ? Na porządek dzienny przejdzieny do
srania na ulicy, jebania się ? Jak ludzkosc mamy się
rozwijać, iść do przodu, a nie kurwa cofać się w rozwoju,
do epoki kamienia łupanego
Driver czy jak ci tam stulejarzu z gimnazjum co zazdrościsz?
Ps. jak wspomniał garota zapraszam na zachód. Gdzie pedały np walą się na balkonie i całe osiedle widzi kilku cweli walących sie i skrzeczących.
Sie kurwa rozpisałem, ale pies to jebał czasem trzeba jasno powiedzieć słowa prawdy nawet jeśli ma Cie zlinczować garstka ludzi. Miłego dnia
Tak kurwa, bo niby wcześniej to się nie jebali i nie srali na ulicach... Kamer nie było i tyle.
Z resztą chyba sam zapomniałeś w jakim kraju żyjesz. Według statystyk w Polsce żyje blisko dwa miliony osób poniżej "minimum egzystencji" tj. 640zł/os lub 1727zł/4os. rodzinę (kurwa, ja więcej rocznie płacę za wywóz śmieci...). 410 tysięcy z nich to dzieci. Myślisz, że z nich to jakiś kwiat inteligencji wyrośnie? Mają przepierdolone już na starcie i przerwą naukę w podstawówce, albo najdalej w liceum bo będzie trzeba zapierdalać w byle jakiej robocie (najczęściej fizycznej) aby schorowanych rodziców utrzymać. Masa z nich będzie ćpała albo chlała wódę do odcinki aby zapomnieć w jakim gównie siedzą. A ten numerek pod wiaduktem to może być jedyna rozrywka na jaką ich stać...
W takim kurwa świecie żyjemy.
Trzeba im 500+ dać czy jakieś inne ++++
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów