Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska postępowa niebawem dogoni zachód. Jebią się już na ulicach białasy, ciekawe kiedy na ulice zaczną srać brudasy.
Polska postępowa niebawem dogoni zachód. Jebią się już na ulicach białasy, ciekawe kiedy na ulice zaczną srać brudasy.
Tak kurwa, bo niby wcześniej to się nie jebali i nie srali na ulicach... Kamer nie było i tyle.
Z resztą chyba sam zapomniałeś w jakim kraju żyjesz. Według statystyk w Polsce żyje blisko dwa miliony osób poniżej "minimum egzystencji" tj. 640zł/os lub 1727zł/4os. rodzinę (kurwa, ja więcej rocznie płacę za wywóz śmieci...). 410 tysięcy z nich to dzieci. Myślisz, że z nich to jakiś kwiat inteligencji wyrośnie? Mają przepierdolone już na starcie i przerwą naukę w podstawówce, albo najdalej w liceum bo będzie trzeba zapierdalać w byle jakiej robocie (najczęściej fizycznej) aby schorowanych rodziców utrzymać. Masa z nich będzie ćpała albo chlała wódę do odcinki aby zapomnieć w jakim gównie siedzą. A ten numerek pod wiaduktem to może być jedyna rozrywka na jaką ich stać...
W takim kurwa świecie żyjemy.
No i na chuj sie wpierdala. Skurwensen zazdrosci czy jak?.
I najlepsze jest to, że musiał to zobaczyć raz, potem zawrócić gdzieś aby ponownie tamtędy przejechać z odpaloną komóreczką i trochę internetowej sławy zgarnąć. Podwójny debil.
Gosc zasługuje na porządny wypierdol i tyle
Jest setka miejsc, gdzie może sie jebac dowoli
Jeśli na takie zachowania, będzie zgoda społeczna, to co
będzie następne ? Na porządek dzienny przejdzieny do
srania na ulicy, jebania się ? Jak ludzkosc mamy się
rozwijać, iść do przodu, a nie kurwa cofać się w rozwoju,
do epoki kamienia łupanego
pa gościu zapina babkę pod wiaduktem(?)
zapomniany klasyk... powąchał palucha
I najlepsze jest to, że musiał to zobaczyć raz, potem zawrócić gdzieś aby ponownie tamtędy przejechać z odpaloną komóreczką i trochę internetowej sławy zgarnąć. Podwójny debil.
Kto by tak nie zrobil, niech pierwszy rzuci kamien
Tak kurwa, bo niby wcześniej to się nie jebali i nie srali na ulicach... Kamer nie było i tyle.
Z resztą chyba sam zapomniałeś w jakim kraju żyjesz. Według statystyk w Polsce żyje blisko dwa miliony osób poniżej "minimum egzystencji" tj. 640zł/os lub 1727zł/4os. rodzinę (kurwa, ja więcej rocznie płacę za wywóz śmieci...). 410 tysięcy z nich to dzieci. Myślisz, że z nich to jakiś kwiat inteligencji wyrośnie? Mają przepierdolone już na starcie i przerwą naukę w podstawówce, albo najdalej w liceum bo będzie trzeba zapierdalać w byle jakiej robocie (najczęściej fizycznej) aby schorowanych rodziców utrzymać. Masa z nich będzie ćpała albo chlała wódę do odcinki aby zapomnieć w jakim gównie siedzą. A ten numerek pod wiaduktem to może być jedyna rozrywka na jaką ich stać...
W takim kurwa świecie żyjemy.
To prawda. Wszyscy patrzą, nikt nie widzi. A od 30 lat to samo na wyborach. Nikt nie chce niczego zmieniać, bo chociaż w gównie po pas, to chociaż ciepło od tego gówna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów