📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kroić po kawałku taką kurwę i każdym plasterkiem posypać solą na świeżą ranę.
W tle słychać kolejne dzieciaki jak beczą, je też pewnie szmata katuje. żeby nagranie trafiło do kogoś kto wymierzy "matce" sprawiedliwość, najlepiej jakiś jegomość z południowej ameryki uzbrojony w tępą siekierę i maczetę.
Angel napisał/a:
o ty mały kurwiu, już 10 a ty tylko dwa iPhone złożyłaś
Sądząc po chłoście to ta mała chyba zepsuła dwa ajfony zamiast złożyć.
Klaps wymierzony sprawiedliwie jeszcze żadnemu dziecku nie zaszkodził ale to co tu widzimy to zwykłe znęcanie się nad dzieciakiem.
Zryje małej psychikę i jak dorośnie to prawdopodobnie też będzie lać swoje młode tak jak robiła to matka babka i praprababka.
Ja pierdole... Pierwszy raz w zyciu chce dokonać adopcji, a matkę trzeba zatłuc na śmierć...
wasyl88, nie jestem matką ale też mnie to wkurwia.
Najbardziej przerażające jest to, że ta dziewczynka nie płacze pomimo licznych śladów znęcania się. Na temat oprawcy nawet się nie wypowiem bo nie ma tu właściwych słów.
Dalej nie wiem, czym ona ją tłucze.
Chciałbym teraz zobaczyć filmik jak ojciec tej dziewczynki wróci do domu i spierdoli matce - kurwie...
ogladam jak sie w manaus zabijaja ale tego nie moge ogladac ....nie moge ...nie potrafie
Ta stara też obrywała, to się nie bierze z nikąd, zwolennicy kar cielesnych za to odpowiadają.
Autentycznie zrobiło mi się bardzo smutno...
Ta prymitywna matka nie zdaje sobie sprawy z tego, że bicie dziecka nic nie zmieni w jego postępowaniu na dłuższą metę. To jest tylko chwilowa recepta na rozwiązanie problemu. Co więcej - bicie dziecka pogorszy tylko relacja matka-córka i spowoduje trwałe urazy na psychice dziecka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów