18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
uho82 2018-06-13, 17:57
kroić po kawałku taką kurwę i każdym plasterkiem posypać solą na świeżą ranę.
Zgłoś
jebiesukinabosaka 2018-06-13, 18:09
W tle słychać kolejne dzieciaki jak beczą, je też pewnie szmata katuje. żeby nagranie trafiło do kogoś kto wymierzy "matce" sprawiedliwość, najlepiej jakiś jegomość z południowej ameryki uzbrojony w tępą siekierę i maczetę.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-06-13, 18:43
Angel napisał/a:

o ty mały kurwiu, już 10 a ty tylko dwa iPhone złożyłaś

Sądząc po chłoście to ta mała chyba zepsuła dwa ajfony zamiast złożyć.

Klaps wymierzony sprawiedliwie jeszcze żadnemu dziecku nie zaszkodził ale to co tu widzimy to zwykłe znęcanie się nad dzieciakiem.
Zryje małej psychikę i jak dorośnie to prawdopodobnie też będzie lać swoje młode tak jak robiła to matka babka i praprababka.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
ProVVe 2018-06-13, 19:22 3
Ja pierdole... Pierwszy raz w zyciu chce dokonać adopcji, a matkę trzeba zatłuc na śmierć...

Ola gringo
Zgłoś
Novik 2018-06-13, 20:13 1
dziewczyna dostaje piwo twarda jest
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2018-06-13, 20:34 2
Na starość jej się odpłaci
Zgłoś
wasyl88 2018-06-13, 21:28 6
Odkąd zostałem ojcem to mega wkurwa łapie jak takie coś widzę
Zgłoś
o................a 2018-06-13, 21:40 1
wasyl88, nie jestem matką ale też mnie to wkurwia.
Zgłoś
piter210 2018-06-13, 22:04
Najbardziej przerażające jest to, że ta dziewczynka nie płacze pomimo licznych śladów znęcania się. Na temat oprawcy nawet się nie wypowiem bo nie ma tu właściwych słów.
Zgłoś
Mom and Death 2018-06-13, 22:12 1
Dalej nie wiem, czym ona ją tłucze.

Zgłoś
gzesiek 2018-06-13, 22:16
Chciałbym teraz zobaczyć filmik jak ojciec tej dziewczynki wróci do domu i spierdoli matce - kurwie...
Zgłoś
czakalakax 2018-06-13, 22:21
ogladam jak sie w manaus zabijaja ale tego nie moge ogladac ....nie moge ...nie potrafie
Zgłoś
Maja83 2018-06-13, 22:29 1
Ta stara też obrywała, to się nie bierze z nikąd, zwolennicy kar cielesnych za to odpowiadają.
Zgłoś
I................t 2018-06-13, 22:56
Autentycznie zrobiło mi się bardzo smutno...
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2018-06-13, 23:33
Ta prymitywna matka nie zdaje sobie sprawy z tego, że bicie dziecka nic nie zmieni w jego postępowaniu na dłuższą metę. To jest tylko chwilowa recepta na rozwiązanie problemu. Co więcej - bicie dziecka pogorszy tylko relacja matka-córka i spowoduje trwałe urazy na psychice dziecka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów