Nie pierdol, klaunie, obejrzałeś całe.
Straszne, tyle cierpienia i bólu od osoby która powinna być najbliższa sercu. Kiszka trochę że na tym świecie dzieją się takie rzeczy. Możemy się tylko pomodlić za ofiary przemocy i za napastników żeby się opamiętali i zmienili swoje postępowanie. Pozdrawiam!
To ja się pomodlę za tego kotka którego pewien pudel jebał w dupę na poczekalni
kroić po kawałku taką kurwę i każdym plasterkiem posypać solą na świeżą ranę.
Nie sądzisz że już swoje dostała?
Kurwa przygarnąłbym taką azjatycką dziewczynkę. Szkoda mi jej.
Ja też. Szczególnie że już jest związana
Straszne, tyle cierpienia i bólu od osoby która powinna być najbliższa sercu. Kiszka trochę że na tym świecie dzieją się takie rzeczy. Możemy się tylko pomodlić za ofiary przemocy i za napastników żeby się opamiętali i zmienili swoje postępowanie. Pozdrawiam!
Kurwa, następny myśli, że modlitwą coś zdziała. Jak kto umie to szukać tej szmaty po IP
Jakim trzeba byc smieciem zeby w ten sposob wyzywac sie na wlasnym dziecku... Malo co mnie rusza, ale w mlodosci tez bylem bity czesto gesto za nic, ale jak uroslem duzy i silny to najpierw tak wpierdolilem ojczymowi ze sie zeszczal i zesral a pozniej pokazalem kobiecie ktora osmielala sie nazywac moja matka jak to jest dostawac wpierdol ot tak... Kurwa mam dziecko i w zyciu mi nawet do glowy by nie przyszlo zeby podniesc na nie reke a takim kurwom jak ta "mamusia" bym te lapska ucinal za takie znecanie. Echh kurwa , dzien zjebany ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów