O jak ładnie się zawinął. Takich słupków trzeba więcej przy drodze postawić, moment nauczą się jeździć ostrożnie i prawidłowo.
myślisz że jeździsz prawidłowo?
Prawo jazdy powinno być wydawane terminowo . Nowy kurs co pięć lat.
Prawo głosu powinno być wydawane terminowo. Kursy i testy co pięć lat.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Tak. To by zrobiło porządek z naszymi miszczami kierownicy, bo 100% kierofcuf myśli że umi jeździć, 40% faktycznie potrafi.Prawo jazdy powinno być wydawane terminowo . Nowy kurs co pięć lat.
I także rozwiązałoby jeden z niewielu problemów z ukraińcami: otóż wskutek sowieckiej okupacji, u nich standardem jest, zamiast iść na kurs, kupować prawo na lewo (zresztą łapówkę musieliby zapłacić i tak).
Ale Siriuz odpowiadając tobie nie zorientował się z możliwej wrzuty: otóż szef kazał mu lizać tyłek wszystkiemu co jest związane z samochodami. I widzę że wziął sobie ten prikaz tak bardzo do serca, że tak jak co niektórzy sfilmowani na Sadolu kochają pojazdy w rurę wydechową, Siriuz tą rurę liże.
I także rozwiązałoby jeden z niewielu problemów z ukraińcami: otóż wskutek sowieckiej okupacji, u nich standardem jest, zamiast iść na kurs, kupować prawo na lewo (zresztą łapówkę musieliby zapłacić i tak).
Ale Siriuz odpowiadając tobie nie zorientował się z możliwej wrzuty: otóż szef kazał mu lizać tyłek wszystkiemu co jest związane z samochodami. I widzę że wziął sobie ten prikaz tak bardzo do serca, że tak jak co niektórzy sfilmowani na Sadolu pojazdy w rurę wydechową, Siriuz tą rurę liże.
Serduszkowa księżniczko, ja zwyczajnie jestem miłośnikiem techniki, nauki i postępu cywilizacyjnego. Mam w dupie Twoją płonącą planetę, moja ma się dobrze.