...bo by ją tam opierdoliły razem z kośćmi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie watahy kundli powinny być treningiem dla myśliwych. Odstrzał i niech kurwy gniją na powietrzu. A jak właściciel dymi, to mu chujowi grubym śrutem po nogach!
Juzwa napisał/a:
Takie watahy kundli powinny być treningiem dla myśliwych. Odstrzał i niech kurwy gniją na powietrzu. A jak właściciel dymi, to mu chujowi grubym śrutem po nogach!
Tak właśnie jest. Myśliwi maja prawo bez pytania takiego kundla odjebać. Niestety lewaki wciąż próbują im to prawo/obowiązek odebrać.
Juzwa napisał/a:
Tylko trzeba myśliwym przypomnieć, by sobie Gopro zamotowali
Juzwa napisał/a:
Jak byś miał rozum to jie pisał bys głupot p@jacu. Jak nie będzie myśliwych to kto będzie utrzymywał stałą liczebność dzików czy łosi? Tacy jak ty powinni mieć zakaz pisania komentarzy w internecie.
Oj czekam na obrońców biednych piesków. Wystrzelać takie kudłate ścierwo i przerobic na paszę.
Ale jak to? Piesek nigdy się tak wcześniej nie zachował, sam go wychowałem i wiem najlepiej! To na pewno wina poszkodowanego.. Źle na pieska spojrzał, za głośno mówił i za dużo niebieskiego na ubraniach miał. Piesek ma złe wspomnienia z niebieskim
Marcin360360 napisał/a:
Jak byś miał rozum to jie pisał bys głupot p@jacu. Jak nie będzie myśliwych to kto będzie utrzymywał stałą liczebność dzików czy łosi? Tacy jak ty powinni mieć zakaz pisania komentarzy w internecie.
@Marcin360360
Ty na pewno przeczytałeś to co JA napisałem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów