📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ona siebie podparła, żeby nie wypaść głową przez okno i przy okazji ją rozgnieść
obstawiałem ta czwórkę przed przejściem, że za chwile ich coś zmiecie.
Mnie bardziej zastanawia ta czwórka ludzi która wyglada jakby stała w jakimś gazie czy czymś takim
kampton napisał/a:
Mnie bardziej zastanawia ta czwórka ludzi która wyglada jakby stała w jakimś gazie czy czymś takim
plama na obiektywie
Na tyrolce kiedyś jechałem. I coś się na uprzęży bokiem zacząłem obracać.
To i taki odruch... odepchnę się od linki aby naprostować...
Co prawda miałem rękawice. Ale mój mózg się załączył i pokazał mi obraz, mnie wiszącego na środku linki z wkręconymi palcami w rolki....25m nad ziemią...
Cofnąłem ramię. zajebałem bokiem o materac na końcu linki , ale cieszyłem się że mózg mnie ostrzegł.
To i taki odruch... odepchnę się od linki aby naprostować...
Co prawda miałem rękawice. Ale mój mózg się załączył i pokazał mi obraz, mnie wiszącego na środku linki z wkręconymi palcami w rolki....25m nad ziemią...
Cofnąłem ramię. zajebałem bokiem o materac na końcu linki , ale cieszyłem się że mózg mnie ostrzegł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów