📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No nie do końca widłopizda. Niewiele się dało zrobić w takiej sytuacji.
Jedyna metoda to wziąć ludzi aby ręcznie wyjmowali po 1 butelce a to pewnie wyszłoby drożej niż zebranie rozbitego szkła do ponownej produkcji.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jedyna metoda to wziąć ludzi aby ręcznie wyjmowali po 1 butelce a to pewnie wyszłoby drożej niż zebranie rozbitego szkła do ponownej produkcji.
I tu się z Tobą nie zgodzę jako operator W/W wózka i innych mu podobnych. Na tej zjebanej palecie była jeszcze jedna wpierw mógł zdjąć górną i ta niżej by poszła gładko w razie czego zawsze można wziąć drugi wózek by naprostować paletę wsunąć widły i spokojnie ją wyciągnąć. Za głupotę się płaci a za spryt wynagradza.
Hoofner napisał/a:
I tu się z Tobą nie zgodzę jako operator W/W wózka i innych mu podobnych. Na tej zjebanej palecie była jeszcze jedna wpierw mógł zdjąć górną i ta niżej by poszła gładko w razie czego zawsze można wziąć drugi wózek by naprostować paletę wsunąć widły i spokojnie ją wyciągnąć. Za głupotę się płaci a za spryt wynagradza.
Faktycznie. Nie zauważyłem. Masz rację. Myślałem, że to ostatnia paleta.
W takim razie wózkopizda
edit: nie zauwazylem palety wyzej. wina pizdy na widlaku i wspomnianego chuja
W Polsce, albo przynajmniej tam gdzie pracowałem, wzięło by się drugą paletę i po prostu przerzuciło towar z jednej na drugą, ale w krajach rozwiniętych, mało osób jest rozwiniętych... myślenie tam przychodzi im czasem z trudem
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Hoofner głupoty pleciesz :p do ostatniej palety nie dosięgnie widłami , stąd pewnie taka decyzja.
Velture napisał/a:
Faktycznie. Nie zauważyłem. Masz rację. Myślałem, że to ostatnia paleta.
W takim razie wózkopizda
A może po prostu brakło mu wysuwu masztu na tą ostatnią. Ja czasem tak robiłem, sztaplowałem na boku dwie i później je wsadzałem na resztę żeby było wyżej ustawione.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów