📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No kurwa jaki śpioszek, mamusia musiała dwa razy budzić
I bardzo dobrze. Zamiast wysiąść z przygłupimi kolegami pojechał dalej z fajnymi laskami. No i ma temat do rozmowy z laskami. Może nawet zarucha.
To praktycznie tramwaj, więc pewnie zatrzymuje się w każdej dzielnicy muzułmańskiej.
Dojdzie.
Dojdzie.
No faktycznie dobry temat do rozmowy. Koledzy mnie traktują jak psa i robią ze mnie frajera na każdym kroku. No chyba, że tamte dziewczyny lubią ofiary losu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów