@rydzo2008 - znowu kurwa bełkoczesz. Poza tym nikt ani razu tutaj nie bronił TVN więc po chuj się odzywasz lubisz TVTrwam, lubisz robić loda rydzykowi to twój problem nas to nie interesuje tak samo jak to że nie lubisz TVN.
co tam tvniaku ? nerwy cie zjadły ?
zastanawia się czemu wszyscy nie są tacy jak on i jego przyjaciel z TVN i się denerwuj z tego powodu bo przecież jak by wszyscy byli tacy jak w jego bóstwa z TVN to polska by była druga AMERYKA albo i lepiej
kto to przełoży na NASZ język dostanie piwo !!
rydzo2008, kurwa....na serio bełkot!
kto to przełoży na NASZ język dostanie piwo !!
to ci wyszło idź szybko przed telewizor zdarzysz na fakty po faktach
aleś ty monotematyczny
sam powtarzałeś ze to bełkot po kimś
ale ty już tego nie widzisz przecież musisz powtarzać non stop to co ci tvn wmówi prawda ?
Czy Tobie ktoś płaci za "reklamowanie" TVN'U ? Powtarzanie czegoś po kimś to chyba nie jest monotematyczność....
nie nie płaci
monotematyczny jednotematyczność: ograniczenie treści czegoś, najczęściej utworu literackiego lub naukowego, do jednego zasadniczego tematu, myśli
No widzisz...a Ty cały czas o tym TVN Chyba jednak masz z nimi cos wspólnego
tak mam robię na niego
Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.Jak mnie wkurwiają tacy napinacze nikt słowa o TVNie nie powiedział a ten się napina niczym rydzyk na KRRiT. rydzo2008 idź do proktologa niech cię wyleczy z tych głupich myśli.
i kto tu sie napina ?
Płacenie premii pracownikowi za to, by jadl darmowe żarcie, pokrywane z budżetu państwa, jest jakimś kosmicznym absurdem wszech czasów. Na pewno nie tylko ja miałbym ochotę przywalić w mordę takiemu grekowi, który użala się nad tym jak pokarało go jego państwo. Co najbardziej irytuje to fakt, iż za lenistwo i roztrwonienie pieniędzy przez greków, to inne państwa będą musiały za to zapłacić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów