18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Proktor 2022-01-14, 21:04 4
Halman ty też dajesz siostrze buzi po oralu?
Zgłoś
35i 2022-01-14, 21:05 3
Nie ma to jak, smak własnego kutasa w ustach. Przebija do tylko smak obcego kutasa w ustach, podobno, nie próbowałem, ale pewnie znajdą się tu znawcy.
Swoją drogą, cycki chyba zostawiła w domu.
Zgłoś
LubięFacetów 2022-01-14, 21:14 4
Ty już lepiej nic nie wstawiaj na harda.
Zgłoś
baronturbina 2022-01-14, 21:17 3
dEstabil_ napisał/a:

Ty już lepiej nic nie wstawiaj na harda.

Ty już lepiej niż nie PiSz Kamila
Zgłoś
radek225 2022-01-14, 21:35 86
To nie jest pakiet premium, tylko pakiet basic. Gdyby mi jakakolwiek lambadziara co 20 sekund ssania mięsa przerywała, by poprawić włoski, to bym sam sobie tą laskę dokończył.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Halo 2022-01-14, 21:40 3
Teraz to nawet w lesie ktoś z kamerką kogoś złapie
Zgłoś
JanJankowski 2022-01-14, 21:42 3
Chuj z takim lodem. Nie dla mnie ta pani
Zgłoś
35i 2022-01-14, 21:42 1
radek225 napisał/a:

To nie jest pakiet premium, tylko pakiet basic. Gdyby mi jakakolwiek lambadziara co 20 sekund ssania mięsa przerywała, by poprawić włoski, to bym sam sobie tą laskę dokończył.

A masz jakieś materiały, bo myślę, że kolega dEstabil_ chętnie by zobaczył.
Zgłoś
pro_avenger 2022-01-14, 21:59 2
Standardowa delegacja służbową
Zgłoś
radek225 2022-01-14, 22:06 7
Halo napisał/a:

Teraz to nawet w lesie ktoś z kamerką kogoś złapie

Ja w tym roku upolowałem vos takiego. Piłem sobie browar w lesie, a kilkadziesiąt metrów ode mnie parka zaczęła się pierdolić.

35i napisał/a:

A masz jakieś materiały, bo myślę, że kolega dEstabil_ chętnie by zobaczył.

Nie, ale Flour pewnie ma tego terabajty na swojej Amidze. Ten pedał na widok kutasa dostaje pojebania zmysłów od podniecenia.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
yadave 2022-01-14, 22:10
ludzie pewnie usłyszeli o "mile high club" i chcieli się wpisać do listy -ale lodzik to nie stosunek(przeważnie się to w toaletach robi)-Więc się nie liczy
Zgłoś
1408 2022-01-14, 22:16 1
Gorzej niż zwierzęta.
Zgłoś
petru23 2022-01-14, 22:51
Koleś stał się sławny. Celebryta
Zgłoś
Halo 2022-01-14, 22:54
radek225 napisał/a:

Ja w tym roku upolowałem vos takiego. Piłem sobie browar w lesie, a kilkadziesiąt metrów ode mnie parka zaczęła się pierdolić.

Nie, ale Flour pewnie ma tego terabajty na swojej Amidze. Ten pedał na widok kutasa dostaje pojebania zmysłów od podniecenia.

I co nie mówiłem XD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów