📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie ma to jak, smak własnego kutasa w ustach. Przebija do tylko smak obcego kutasa w ustach, podobno, nie próbowałem, ale pewnie znajdą się tu znawcy.
Swoją drogą, cycki chyba zostawiła w domu.
Swoją drogą, cycki chyba zostawiła w domu.
Ty już lepiej nic nie wstawiaj na harda.
dEstabil_ napisał/a:
Ty już lepiej nic nie wstawiaj na harda.
Ty już lepiej niż nie PiSz Kamila
To nie jest pakiet premium, tylko pakiet basic. Gdyby mi jakakolwiek lambadziara co 20 sekund ssania mięsa przerywała, by poprawić włoski, to bym sam sobie tą laskę dokończył.
To nie jest pakiet premium, tylko pakiet basic. Gdyby mi jakakolwiek lambadziara co 20 sekund ssania mięsa przerywała, by poprawić włoski, to bym sam sobie tą laskę dokończył.
A masz jakieś materiały, bo myślę, że kolega dEstabil_ chętnie by zobaczył.
Standardowa delegacja służbową
Halo napisał/a:
Teraz to nawet w lesie ktoś z kamerką kogoś złapie
Ja w tym roku upolowałem vos takiego. Piłem sobie browar w lesie, a kilkadziesiąt metrów ode mnie parka zaczęła się pierdolić.
35i napisał/a:
A masz jakieś materiały, bo myślę, że kolega dEstabil_ chętnie by zobaczył.
Nie, ale Flour pewnie ma tego terabajty na swojej Amidze. Ten pedał na widok kutasa dostaje pojebania zmysłów od podniecenia.
Ja w tym roku upolowałem vos takiego. Piłem sobie browar w lesie, a kilkadziesiąt metrów ode mnie parka zaczęła się pierdolić.
Nie, ale Flour pewnie ma tego terabajty na swojej Amidze. Ten pedał na widok kutasa dostaje pojebania zmysłów od podniecenia.
I co nie mówiłem XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów