📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda pieska
Nie obejrzałem jeszcze filmik,ale za wierszyk piwko musi być!
Uśmiałem się
powiem wiecej, rzucil sie bo suka go zdradzila, pewnie pelno tutaj knurów ktore sie zgodza ze mna
Co to za kraj, w którym nawet psy popełniają samobójstwa
Pracowałem kiedyś jako maszynista kolejki wąskotorowej. Z moich obserwacji wynika, że gołębie to najbardziej upośledzone i niedojebane zwierzęta na ziemi, tak kurwa głupich istot nie widziałem dawno, no może tylko murzyństwo i ciapactwo im dorównuje. Ale o co mi chodzi, chodzi o to że jak te małe skrzydlate zjeby stały na torach to nie potrafiły NIGDY kurwa N I G D Y spierdolić w bok przez szynę tylko rozumiecie na tych małych niedojebanych nogach popylały wzdłuż torów przed maszyną pomiędzy szynami, rozumiecie zapominały, że mają skrzydła i mogą odlecieć albo no nie wiem opcji w chuj to zawsze najgorszą wybiorą. Nie mam kurwa szacunku dla tych ptaków.
@ZwykłySadol, na moje to jeszcze sarny i inne takie im dorównują. Jadę ostatnio leśną drogą z kumplem i pizda widzi nas z daleka i stoi... Jak byliśmy 2 metry od niej to nagle jej się przypomniało, że musi przeskoczyć na drugą stronę. Albo one takie głupie są, albo kurwa specjalnie się wpierdalają pod auta.
Black Snake, Może chciała wymusić odszkodowanie jak na tych filmikach z Rosji?
No i pieska nie ma, odszedł do krainy szczęśliwych piesków biegających po łące.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów