📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
paru chłopaków z Broni Radom a jakaś Legia.... zajście po meczu Polska - Litwa
Przez tych idiotów wczoraj dostałem gazem po twarzy. Kurwa co za wstyd.
Wstyd na cały PGR.
Cytat:
a chuuuuuj wam do tego społeczniaki
To nam do tego, ze wstyd Polsce przynoscie, jak kurwa bic, to porzadnie by bylo co wrzucic na hard, i nie dac sie zlapac policii(czy jak to sie nazywa w litwie)
babycow napisał/a:
To nam do tego, ze wstyd Polsce przynoscie, jak kurwa bic, to porzadnie by bylo co wrzucic na hard, i nie dac sie zlapac policii(czy jak to sie nazywa w litwie)
Wstyd Polsce? Uliczny fajterze po 500 walkach w klatce, patrz lepiej na swoje podwórko, to co Ty sobą reprezentujesz, co Ty robisz żeby w tym kraju było lepiej, jakim jesteś człowiekiem, patrz na kurwy w rządzie, patrz jaki oni wstyd na międzynarodowej scenie politycznej polakom robią, patrz na piłkarzy, kluby, stadiony a potem oceniaj ludzi którzy jeżdżą setki kilometrów mimo tego burdelu. A że się biją to chuj Cie to powinno obchodzić, biją się bo lubią się bić, ty w tym czasie siedzisz na sadolu albo konia przed redtube walisz więc nie powinieneś mieć prawa głosu. Chuj tobie i wszystkim społeczniakom do tego że 20, 50, 100, 1000000 chłopa umawia się w lesie i się biją nawzajem, chuj wam do tego jeśli ktoś tam zginie, są to sprawy które w żadnym stopniu was nie dotyczą więc wasza opinia, zdanie na ten temat jest o chuj rozczaś.
Co to jest kurwa? Sadictic czy kółko wzajemnej adoracji?
Z lamentami typu "jebane bydło.." "będzie wstyd na euro..." to wypierdalać na onet
Z lamentami typu "jebane bydło.." "będzie wstyd na euro..." to wypierdalać na onet
Brawo. !!! Nasi znowu pokazali klase i udowodnili że na polaka nie ma cwaniaka. Zrobili trzy przerwy w meczu i małe przemeblowanko stadionu. Do tego zmusili tamtą policje do małego wysiłku fizycznego Jestem z nich dumny. W sumie puściłbym takich do sejmu żeby zrobili porządek z naszymi kurwami w rządzie mały wpierdol jeszcze nikomu nie zaszkodził
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów