18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Materiał własny zaczerpnięty z UK

kilka dni temu wybrałem się do centrum w Lvpool. Jechałem sobie zadowolony autobusem, gdy nagle wszedł łysy kark. Postanowiłem zrobić mu zdj jak wyszedł :

WTF..

idealny dobór kolorów i akcesoriów
btw. pierwszy temat
Zgłoś
strzelec_ 2013-10-16, 16:18
Chuj mnie obchodzi jak ktoś wygląda...
Ale trzeba być smutnym kretynem, żeby napierdalać zdjęcia ludziom na ulicy bo nie odpowiadają twoim kanonom wyglądu.
Zgłoś
Miner 2013-10-16, 16:20
Ostatnio w Warszawie jadąc autobusem byłem świadkiem podobnej sytuacji, wsiadł albo facet w damskich ciuchach albo kobieta z brodą(!) do brzucha.
I do dziś nie wiem co to było.
Zgłoś
nowak22 2013-10-16, 16:20
Dokąd ten świat zmierza..? Do dupy..
Zgłoś
m................6 2013-10-16, 16:23 1
gdzie jest Hitler jak jest potrzebny?
Zgłoś
r3gnol29 2013-10-16, 16:24
Klony Grodzkiego już atakują UK. Jeszcze niech ruszą w stronę żabojadów - może ich ciapaki wykończą
Zgłoś
Missiekk 2013-10-16, 16:26
a może to brzydka, łysa baba ?
Zgłoś
K................o 2013-10-16, 16:33
Gdzie wy kurwa siedzicie? Lvpool? (vladdracul) Lpool? (mdma4871) Kurwa! Za kilka miesięcy napiszecie że ciężko znaleźć polskie znaki do windowsa bo już tyle siedzicie za granicą. Ciężko napisać, że żyje i mieszkam w Liverpool'u? Dramat jakiś ...
Zgłoś
k................1 2013-10-16, 16:37
Nie sądziłem, że to trafi na główną.
Zgłoś
Szymekspt 2013-10-16, 16:46
"Wyjebałb*m ci, ale właśnie mam nowy lakier na paznokciach"
Zgłoś
Pavmar 2013-10-16, 16:46
Kasiro napisał/a:

Gdzie wy kurwa siedzicie? Lvpool? (vladdracul) Lpool? (mdma4871) Kurwa! Za kilka miesięcy napiszecie że ciężko znaleźć polskie znaki do windowsa bo już tyle siedzicie za granicą. Ciężko napisać, że żyje i mieszkam w Liverpool'u? Dramat jakiś ...

chyba próbujesz się dojebać, aby się dojebać. A w Polsce to coś innego, każdy napierdala całą nazwę miasta? Wawa, Klin (Koszalin)
Zgłoś
S................n 2013-10-16, 16:56
Mieszkam w Anglii i wiem jak wyglądają angielskie kobiety, więc nie zdziwiłbym się jakby to była baba po jakiejś chemioterapii czy coś takiego... Z drugiej strony ten typ ma raczej za wąskie biodra, żeby być angielską kobitą.
Zgłoś
m8 2013-10-16, 16:58
Mi to on z kolei wygląda jak Charlie Runkle. No może poza ciuchami...
Zgłoś
Lordzik92 2013-10-16, 17:00
W Sztokholmie podobnie, ale mi to nie przeszkadza, jest sie z czego posmiac.
Za to wkurwiaja mnie zebracy (zazwyczaj cyganie i arabi) co laza po pociagach z ulotkami na ktorych pisze ze maja chore dzieci, sa biedni etc. Ale to ze typ czasami jest lepiej ubrany od reszty, a w Szwecji socjal daje opieke wszystkim tym skurwysynom, nie przeszkadza im zbierac bezczelnie po ludziach kolejnych porcji darmowej kasy...
Albo niby biedne matki z dziecmi co wiecznie spia...
A policja jak zrobila liste cyganerii, to afera ze dyskryminacja i rasizm...
I to jest problem, a nie jakis pedal w kolorowych ciuchach.
Zgłoś
K................o 2013-10-16, 17:03
Pavmar napisał/a:

chyba próbujesz się dojebać, aby się dojebać. A w Polsce to coś innego, każdy napierdala całą nazwę miasta? Wawa, Klin (Koszalin)

Tego też nie toleruje, skoro miasto ma swoją nazwę to się jej używa. Później takie patałachy, kompletnie nie zwracają uwagi na to jak się mówi, pisze lub czyta. Po to są jakieś reguły w języku pisanym i mówionym żeby tego przestrzegac, a nie być językowym pierdolonym troglodytą. Nie chcę się tu kreowac na laskę z pieprzem na ryju, ale mamy piękny język i należaloby wykazać choćby pierdolone minimum. Bo jak ktoś pierdnie coś nie tak na temat Polski, czy też jak jest jakiś muslimski temat na forum to kurwa każdy się zesrać chce. A patriotą należy być zawsze i wszędzie i w każdej postaci. Więc jak się tu urodziłeś i jesteś Polakiem to wykaż jeden z drugim choćby minimum, żeby języka ojców nie kalać. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
Zgłoś
M................P 2013-10-16, 17:15
niezła laska co wy chcecie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów