18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Materiał własny zaczerpnięty z UK

kilka dni temu wybrałem się do centrum w Lvpool. Jechałem sobie zadowolony autobusem, gdy nagle wszedł łysy kark. Postanowiłem zrobić mu zdj jak wyszedł :

WTF..

idealny dobór kolorów i akcesoriów
btw. pierwszy temat
Zgłoś
Blackow 2013-10-16, 17:52
Eeee. Trochę jakby... fake? Pozdrawiam.
Zgłoś
arczi91 2013-10-16, 17:52
podobny do runkle'a z californication
Zgłoś
Pavmar 2013-10-16, 18:30
Kasiro napisał/a:

Tego też nie toleruje, skoro miasto ma swoją nazwę to się jej używa. Później takie patałachy, kompletnie nie zwracają uwagi na to jak się mówi, pisze lub czyta. Po to są jakieś reguły w języku pisanym i mówionym żeby tego przestrzegac, a nie być językowym pierdolonym troglodytą. Nie chcę się tu kreowac na laskę z pieprzem na ryju, ale mamy piękny język i należaloby wykazać choćby pierdolone minimum. Bo jak ktoś pierdnie coś nie tak na temat Polski, czy też jak jest jakiś muslimski temat na forum to kurwa każdy się zesrać chce. A patriotą należy być zawsze i wszędzie i w każdej postaci. Więc jak się tu urodziłeś i jesteś Polakiem to wykaż jeden z drugim choćby minimum, żeby języka ojców nie kalać. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam.

Język mamy piękny to fakt, ale dalej nie widzę sensu by się dowalać do skrótów. Tak samo można by się czepiać o inne słowa, nie tylko o nazwy miast, jak np. merol, merc. To jest jakby nie patrzeć język potoczny, który jest w użyciu i będzie, zaraz obok języka literackiego. To jest forum, na którym ludzie gadają między sobą. To nie jest konferencja prasowa czy coś równie "ciekawego" gdzie wypadało by nie używać języka potocznego. Szacunkiem obdarzasz swój język, jeśli piszesz bez błędów ortograficznych i z odpowiednią składnią.
Zgłoś
cappy_dk 2013-10-16, 23:05
KURWA LUDZIE,ogar, przestancie pisac ze to wasz pierwszy temat!! zawsze jest kurwa 1 raz, matce tez sie tym chwaliliscie???!!!! Co za pojebana moda na pisanie moj 1 temat albo jestem tu nowy.. sadole klada na to grubego chuja
Zgłoś
SharpSe 2013-10-17, 0:07
Angel napisał/a:

Przecież to Artur Szpilka.

Kurwa dobre to było. Morda m się smieje. I oto chodzi w tym portalu zaraz to wyśle do Artka.
Zgłoś
7KwiatO 2013-10-17, 0:39
Też widziałem tego typa na Kensington za czasów mieszkania w tam skurwiel w tych szpilkach ma 2 metry wzrostu :O

Kensington - dzielnica Liverpool'u
*mieszkania tam.
Zgłoś
Browaryt 2013-10-17, 13:09
za pierwszy temat zawsze kaktus w dupala

możesz wszystko
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów