Hejtujemy, wkurwiamy się na siebie, każdy ma jakieś tam poglądy, ale tego nie potrafie zrozumieć...
Hejtujemy, wkurwiamy się na siebie, każdy ma jakieś tam poglądy, ale tego nie potrafie zrozumieć...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja widzę to tak:
1. jechali przez tłum bo pewnie kierowca nie wiedział że na trasie będzie tłum, a wybrał najszybszą przez rynek i jest idiotą
2. miał włączone koguty żeby rozgonić tłum, potem wyjechał i wyłączył
3. nie mieli pasów bo kto karetkę zatrzyma - kierowca i załoga to idioci jak wspomniałem wyżej
homonto, ktoś Ci już mówił że jesteś jebanym debilem? nie wiedział że będzie tłum, to idiota, no kurwa rzeczywiście
Ja nie rozumiem o co chodzi temu kolesiowi chcieli przejechać karetą z tłumu to co kurwa mieli czekać aż procesja się kurwa skończy?!
Co innego jakby się pchali bez sygnału.
Też mnie krew zalewa, jak jadę w Krakowie za jakimś z KWI, KSU, i innymi rajdowcami. Przykład z dzisiaj - 50 metrów do świateł, światło zmieniło się na zielone, a Psikutas bez S w KWI zwolnił z 40km/h na 30km/h, chociaż można było co najmniej 50km/h. 5 min później. Cieć z innej miejscowości, gdzie psy dupami szczekają, stoi pierwszy na czerwonym, światło się zmienia, mija z 5s - on dalej stoi, ja daję krótki sygnał klaksonem, koleś się obudził ale stwierdził, że ma ból dupy i nikogo nie przepuści. Stał do pomarańczowego i wtedy ruszył. Ja przejechałem bo byłem za nim, ale za mną był korek na 30 metrów... Apel do wszystkich wieśniaków: nauczcie się jeździć albo wypierdalajcie z dużych miast! Wiem co mówię, bo sam jestem wieśniakiem
A mnie krew zalewa jak ci skretyniali kierowcy zakorkowują całe miasto, blokują tory tramwajowe i parkują na chodnikach i ścieżkach rowerowych. O ile jeszcze przyjezdni mają powód by jeżdzić samochodem to 3/4 krakusów dojezdza do pracy na drugi koniec miasta gdzie z powodzeniem mogli by dojechać miejska albo rowerem. Najlepsza recepta na wasz ból dupy to wypierdolić wszystkich kierowców z centrum wówczas nie bedzie żadnych problemów. Cieszy mnie to, że miasto wkoncu dostrzegło ten problem i od października juz sobie nie pojezdzicie na plantach i karmelickiej.Ruszcie dupe i pofatygujcie sie miejska/rowerem a wszystkim to na dobre wyjdzie jebane lenie :*
Jeśli chodzi o wielkomiejskie samochody z rejestracją KR... mieszkam 50km od Krakowa i jak nie zapomnę, to mogę poskładać film, prezentujący jazdę i zachowanie na wsi naszych przyjaciół z wielkiego Krakowa Cisną na prostych ile fabryka dała, przed zakrętami hamują do 40 z dramatycznym piskiem opon, jeżdżą środkiem drogi bo są zapatrzeni w GPS y albo telefony a i tak już się zdążyli pogubić, sikają gdzie popadnie, drą ryja i śmiecą, do tego systematycznie wszystkich denerwują na CB:) No i łaża po sklepie w sandałach i skarpetkach^^ No i baźgrają farbkami gdzie popadnie
Ciesz się, że Ci ludzie przyjeżdżają do Krakowa pracować i zostawiają w nim swoje podatki, bo to "miasto" byłoby jeszcze bardziej gówniane niż jest. I proponuję jebnąć się w głowę i zejść na ziemię, bo kraków to nic specjalnego. A tym, którym wieś kojarzy się tylko ze stodołą i kurami - chuj do dupy.
Zostawiają podatków tyle, że miasto nie wie co z nimi robić - palnij się w łeb - większość "w koszyku przyniesionych" odprowadza podatki tam, gdzie są zameldowani.
Bo jest taka niepisana zasada. "Jak jedzie karetka, to masz zejsc z pierdolonej drogi przejazdu". Bydlo pierdolone, na wsi nie macie takich problemow co? Ilekroc jest korek w centrum to 8 na 10 samochodow ma rejestracje "KRA, KWI, KSU" i inne gowna, bo wies sie zjezdza. Krakow pozdrawia.
Nie istnieje coś takiego jak niepisana zasada tępy ch**u miastowy.
Polecam Ci przeczytać Art. 9 prawa o ruchu drogowym:
kodeks-drogowy.wieszjak.pl/bezpieczenstwo-ruchu-drogowego/305760,Art-9...
Odnośnie mieszkańców Krakowa, spora część przeniosła się na wieś. Kupuje działki, buduje domy. Zmieniają miejsce zameldowania, zmieniają samochody co za tym idzie rejestracje buraku. KRA = Kraków aglomeracja.
Pierwszy raz w życiu napisałem tu odpowiedź bo mnie wkur*** ten pajac.
Nigdy tego nie robię ale zawsze musi być ten 1 raz... Jestem Ratownikiem Medycznym i pracuje w pogotowiu. tego typu sytuacja nie powinna mieć miejsca że debil stoi przed karetką która jedzie na wyjazd w trybie k1. są 2 typy wyjazdów k2 czyli na spokojnie i k1 czyli na pilne... kamerzysta jest idiotą ponieważ jak już wcześniej napisałem karetka jechała na k1 i to jeszcze "S" która oznacza karetkę Specjalistyczną która jedzie z lekarzem!
Gniocie jeden nawet nie nagrałeś momentu jak wyłączają sygnały więc nie mamy podstaw do tego aby sądzić że je później wyłączyli. Wyobraź sobie że taka karetka jedzie w tym przypadku np do duszności który może się przeobrazić w obrzęk płuc co może doprowadzić do zgonu...!
Baranie jeden brak mi słów do Ciebie.
a propo pasów. w samochodach uprzywilejowanych nie ma obowiązku ich zapinać!
k***a na miejscu kierowcy bym wyszedł i Zaje**ł Ci w ten głupi ryj. więc jak kiedyś bedziesz wzywał karetke to nie pier**l później że przyjechała z 20min opóźnienia bo przez takich baranów jak ty właśnie tak sie dzieje. Pozdro """Plebsie"""
Co Ty chłopie pierdolisz z głupoty? Jest 5 GŁÓWNYCH wyjazdów ZRM:
K1 Wyjazd do stanu zagrożenia życia: wyjazd alarmowy do 60s 24/dobe (wypadki, pożary, kolizje,nzk i reszta)
K2 Inne zdarzenia wymagające szybkiej interwencji: alarmowo wyjazd do 120s 24/7
K3 Transport medyczny R i RN
K4 Transport medyczny RW i O
K5 inne wezwania typu sraczka ( w przypadku, gdy zespół jest wolny, po kawie, po sraniu , pogaduszkach i nudzi im sie )
Mało tego, w pojazdach uprzywilejowanych jest obowiązek zapinania pasów bezpieczeństwa, powiem więcej jest to przestrzegane i często kontrolowane. Ponadto zespół "S" z lekarzem to nie jest wyrocznia pilności wyjazdu. Ośmieszyleś się chłopie i to nieżle...
Gratulacje prawie 3 lata, pierwszy post, a i tak sie zblazniles
Nie istnieje coś takiego jak niepisana zasada tępy ch**u miastowy.
Polecam Ci przeczytać Art. 9 prawa o ruchu drogowym:
kodeks-drogowy.wieszjak.pl/bezpieczenstwo-ruchu-drogowego/305760,Art-9...
Odnośnie mieszkańców Krakowa, spora część przeniosła się na wieś. Kupuje działki, buduje domy. Zmieniają miejsce zameldowania, zmieniają samochody co za tym idzie rejestracje buraku. KRA = Kraków aglomeracja.
Pierwszy raz w życiu napisałem tu odpowiedź bo mnie wkur*** ten pajac.
Gratulacje prawie 3 lata, pierwszy post, a i tak sie zblazniles
Nie sądzę, żebym się zbłaźnił. Co dalej nie zmienia faktu, że jesteś pizdą z miasta z wyje**nym ego
Nie sądzę, żebym się zbłaźnił. Co dalej nie zmienia faktu, że jesteś pizdą z miasta z wyje**nym ego
wiesz, ale biedak z miasta tego nie zrozumie. Zostaje mu pracować u nas za grosze
Widze ze pospolite wiejskie ruszenie sie zaczelo Hahahah. Skoro tak jest zajebiscie u was na wsiach, to po jaki chuj przyjezdzacie do Krakowa, i robicie wstyd miastu?
Pospolite ruszenie? Spora ilość firm znajduje się przede wszystkim w okolicach Krakowa. Nie wiem jak długo mieszkasz w Krakowie, kim jesteś itd. ale widać, że Twój mózg i rozwój Twojego mózgu jest znacznie ograniczony
"robicie wstyd miastu" - teraz reprezentujesz to miasto. Twój poziom wypowiedzi nie należy do najwyższych...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów