18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Dokąd zmierza ten kraj?
wiktor4024 • 2013-06-11, 14:28
Skąd się biorą tacy ludzie?
Hejtujemy, wkurwiamy się na siebie, każdy ma jakieś tam poglądy, ale tego nie potrafie zrozumieć...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PegasiBierzeWDupe 2013-06-13, 12:29
monto napisał/a:

ja widzę to tak:
1. jechali przez tłum bo pewnie kierowca nie wiedział że na trasie będzie tłum, a wybrał najszybszą przez rynek i jest idiotą
2. miał włączone koguty żeby rozgonić tłum, potem wyjechał i wyłączył
3. nie mieli pasów bo kto karetkę zatrzyma - kierowca i załoga to idioci jak wspomniałem wyżej

homonto, ktoś Ci już mówił że jesteś jebanym debilem? nie wiedział że będzie tłum, to idiota, no kurwa rzeczywiście
Zgłoś
Szycha929 2013-06-13, 12:35
"Natomiast wszyscy użytkownicy drogi zobowiązani są do ułatwienia przejazdu pojazdowi uprzywilejowanemu m.in.poprzez natychmiastowe usunięcie się z jego drogi i w razie potrzeby zatrzymanie się."

Ja nie rozumiem o co chodzi temu kolesiowi chcieli przejechać karetą z tłumu to co kurwa mieli czekać aż procesja się kurwa skończy?!
Zgłoś
preceleq320 2013-06-13, 12:57
Tam jakich zamiarów by nie mieli (mają pacjenta czy po prostu chcą wkurwić) tego się nie wie. Jak mają koguta nie muszą zapinać pasów to także jest w kodeksie ruchu drogowego
Co innego jakby się pchali bez sygnału.
Zgłoś
ujposprzata 2013-06-13, 13:47 2
eclave napisał/a:

Też mnie krew zalewa, jak jadę w Krakowie za jakimś z KWI, KSU, i innymi rajdowcami. Przykład z dzisiaj - 50 metrów do świateł, światło zmieniło się na zielone, a Psikutas bez S w KWI zwolnił z 40km/h na 30km/h, chociaż można było co najmniej 50km/h. 5 min później. Cieć z innej miejscowości, gdzie psy dupami szczekają, stoi pierwszy na czerwonym, światło się zmienia, mija z 5s - on dalej stoi, ja daję krótki sygnał klaksonem, koleś się obudził ale stwierdził, że ma ból dupy i nikogo nie przepuści. Stał do pomarańczowego i wtedy ruszył. Ja przejechałem bo byłem za nim, ale za mną był korek na 30 metrów... Apel do wszystkich wieśniaków: nauczcie się jeździć albo wypierdalajcie z dużych miast! Wiem co mówię, bo sam jestem wieśniakiem

A mnie krew zalewa jak ci skretyniali kierowcy zakorkowują całe miasto, blokują tory tramwajowe i parkują na chodnikach i ścieżkach rowerowych. O ile jeszcze przyjezdni mają powód by jeżdzić samochodem to 3/4 krakusów dojezdza do pracy na drugi koniec miasta gdzie z powodzeniem mogli by dojechać miejska albo rowerem. Najlepsza recepta na wasz ból dupy to wypierdolić wszystkich kierowców z centrum wówczas nie bedzie żadnych problemów. Cieszy mnie to, że miasto wkoncu dostrzegło ten problem i od października juz sobie nie pojezdzicie na plantach i karmelickiej.Ruszcie dupe i pofatygujcie sie miejska/rowerem a wszystkim to na dobre wyjdzie jebane lenie :*
Zgłoś
Morsikk_ 2013-06-13, 14:06
Karetki w Małopolsce wyposażone są w tablety i GPS. Dyspozytor widzi gdzie aktualnie znajduje się zespół i czy porusza się z sygnałami, tak więc każde włączenie sygnałów musi być uzasadnione. Zresztą zespoły czekają na wyjazd na swoich stacjach i stamtąd są dysponowane, więc widząc karetkę czy to na sygnale czy bez musimy byś świadomi, że jedzie do zdarzenia, albo wraca do szpitala z poszkodowanym (jakieś 40% wyjazdów jest bez sygnałów, co nie znaczy że mogą się wlec za procesją) więc pan trochę za bardzo się napalił moim zdaniem.

Jeśli chodzi o wielkomiejskie samochody z rejestracją KR... mieszkam 50km od Krakowa i jak nie zapomnę, to mogę poskładać film, prezentujący jazdę i zachowanie na wsi naszych przyjaciół z wielkiego Krakowa Cisną na prostych ile fabryka dała, przed zakrętami hamują do 40 z dramatycznym piskiem opon, jeżdżą środkiem drogi bo są zapatrzeni w GPS y albo telefony a i tak już się zdążyli pogubić, sikają gdzie popadnie, drą ryja i śmiecą, do tego systematycznie wszystkich denerwują na CB:) No i łaża po sklepie w sandałach i skarpetkach^^ No i baźgrają farbkami gdzie popadnie
Zgłoś
Tomcio666 2013-06-13, 15:11
Stevie69 napisał/a:

Ciesz się, że Ci ludzie przyjeżdżają do Krakowa pracować i zostawiają w nim swoje podatki, bo to "miasto" byłoby jeszcze bardziej gówniane niż jest. I proponuję jebnąć się w głowę i zejść na ziemię, bo kraków to nic specjalnego. A tym, którym wieś kojarzy się tylko ze stodołą i kurami - chuj do dupy.

Zostawiają podatków tyle, że miasto nie wie co z nimi robić - palnij się w łeb - większość "w koszyku przyniesionych" odprowadza podatki tam, gdzie są zameldowani.
Zgłoś
rydzykje 2013-06-13, 15:58 2
HotSzot
Cytat:

Bo jest taka niepisana zasada. "Jak jedzie karetka, to masz zejsc z pierdolonej drogi przejazdu". Bydlo pierdolone, na wsi nie macie takich problemow co? Ilekroc jest korek w centrum to 8 na 10 samochodow ma rejestracje "KRA, KWI, KSU" i inne gowna, bo wies sie zjezdza. Krakow pozdrawia.

Nie istnieje coś takiego jak niepisana zasada tępy ch**u miastowy.

Polecam Ci przeczytać Art. 9 prawa o ruchu drogowym:
kodeks-drogowy.wieszjak.pl/bezpieczenstwo-ruchu-drogowego/305760,Art-9...

Odnośnie mieszkańców Krakowa, spora część przeniosła się na wieś. Kupuje działki, buduje domy. Zmieniają miejsce zameldowania, zmieniają samochody co za tym idzie rejestracje buraku. KRA = Kraków aglomeracja.

Pierwszy raz w życiu napisałem tu odpowiedź bo mnie wkur*** ten pajac.
Zgłoś
przemas6662 2013-06-13, 17:37
Studenciak napisał/a:

Nigdy tego nie robię ale zawsze musi być ten 1 raz... Jestem Ratownikiem Medycznym i pracuje w pogotowiu. tego typu sytuacja nie powinna mieć miejsca że debil stoi przed karetką która jedzie na wyjazd w trybie k1. są 2 typy wyjazdów k2 czyli na spokojnie i k1 czyli na pilne... kamerzysta jest idiotą ponieważ jak już wcześniej napisałem karetka jechała na k1 i to jeszcze "S" która oznacza karetkę Specjalistyczną która jedzie z lekarzem!
Gniocie jeden nawet nie nagrałeś momentu jak wyłączają sygnały więc nie mamy podstaw do tego aby sądzić że je później wyłączyli. Wyobraź sobie że taka karetka jedzie w tym przypadku np do duszności który może się przeobrazić w obrzęk płuc co może doprowadzić do zgonu...!
Baranie jeden brak mi słów do Ciebie.
a propo pasów. w samochodach uprzywilejowanych nie ma obowiązku ich zapinać!
k***a na miejscu kierowcy bym wyszedł i Zaje**ł Ci w ten głupi ryj. więc jak kiedyś bedziesz wzywał karetke to nie pier**l później że przyjechała z 20min opóźnienia bo przez takich baranów jak ty właśnie tak sie dzieje. Pozdro """Plebsie"""

Co Ty chłopie pierdolisz z głupoty? Jest 5 GŁÓWNYCH wyjazdów ZRM:
K1 Wyjazd do stanu zagrożenia życia: wyjazd alarmowy do 60s 24/dobe (wypadki, pożary, kolizje,nzk i reszta)
K2 Inne zdarzenia wymagające szybkiej interwencji: alarmowo wyjazd do 120s 24/7
K3 Transport medyczny R i RN
K4 Transport medyczny RW i O
K5 inne wezwania typu sraczka ( w przypadku, gdy zespół jest wolny, po kawie, po sraniu , pogaduszkach i nudzi im sie )
Mało tego, w pojazdach uprzywilejowanych jest obowiązek zapinania pasów bezpieczeństwa, powiem więcej jest to przestrzegane i często kontrolowane. Ponadto zespół "S" z lekarzem to nie jest wyrocznia pilności wyjazdu. Ośmieszyleś się chłopie i to nieżle...
Zgłoś
herbalix 2013-06-13, 17:48 2
mam w swojej furmance wiejskie blachy, w firmowym KR, a moja dziewczyna w firmowym ma WE. jednego dnia na drodze możemy być wieśniakami, krakusami i jebaną warszaffką.
Zgłoś
l................z 2013-06-13, 19:57
szon konery w karetce jechał
Zgłoś
HotSzot 2013-06-13, 23:26
rydzykje napisał/a:

Nie istnieje coś takiego jak niepisana zasada tępy ch**u miastowy.

Polecam Ci przeczytać Art. 9 prawa o ruchu drogowym:
kodeks-drogowy.wieszjak.pl/bezpieczenstwo-ruchu-drogowego/305760,Art-9...

Odnośnie mieszkańców Krakowa, spora część przeniosła się na wieś. Kupuje działki, buduje domy. Zmieniają miejsce zameldowania, zmieniają samochody co za tym idzie rejestracje buraku. KRA = Kraków aglomeracja.

Pierwszy raz w życiu napisałem tu odpowiedź bo mnie wkur*** ten pajac.

Gratulacje prawie 3 lata, pierwszy post, a i tak sie zblazniles
Zgłoś
rydzykje 2013-06-13, 23:49
HotSzot napisał/a:

Gratulacje prawie 3 lata, pierwszy post, a i tak sie zblazniles

Nie sądzę, żebym się zbłaźnił. Co dalej nie zmienia faktu, że jesteś pizdą z miasta z wyje**nym ego
Zgłoś
wernetto 2013-06-14, 0:56
rydzykje napisał/a:

Nie sądzę, żebym się zbłaźnił. Co dalej nie zmienia faktu, że jesteś pizdą z miasta z wyje**nym ego

wiesz, ale biedak z miasta tego nie zrozumie. Zostaje mu pracować u nas za grosze
Zgłoś
HotSzot 2013-06-14, 8:54 1
Widze ze pospolite wiejskie ruszenie sie zaczelo Hahahah. Skoro tak jest zajebiscie u was na wsiach, to po jaki chuj przyjezdzacie do Krakowa, i robicie wstyd miastu?
Zgłoś
rydzykje 2013-06-14, 14:06
HotSzot napisał/a:

Widze ze pospolite wiejskie ruszenie sie zaczelo Hahahah. Skoro tak jest zajebiscie u was na wsiach, to po jaki chuj przyjezdzacie do Krakowa, i robicie wstyd miastu?

Pospolite ruszenie? Spora ilość firm znajduje się przede wszystkim w okolicach Krakowa. Nie wiem jak długo mieszkasz w Krakowie, kim jesteś itd. ale widać, że Twój mózg i rozwój Twojego mózgu jest znacznie ograniczony

"robicie wstyd miastu" - teraz reprezentujesz to miasto. Twój poziom wypowiedzi nie należy do najwyższych...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem