Hejtujemy, wkurwiamy się na siebie, każdy ma jakieś tam poglądy, ale tego nie potrafie zrozumieć...
Hejtujemy, wkurwiamy się na siebie, każdy ma jakieś tam poglądy, ale tego nie potrafie zrozumieć...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo jest taka niepisana zasada. "Jak jedzie karetka, to masz zejsc z pierdolonej drogi przejazdu". Bydlo pierdolone, na wsi nie macie takich problemow co? Ilekroc jest korek w centrum to 8 na 10 samochodow ma rejestracje "KRA, KWI, KSU" i inne gowna, bo wies sie zjezdza. Krakow pozdrawia.
Zapomniałeś kolego o KPR to są dopiero są wsiury.
Ty chyba kurwa mylisz pojecia gosciu. Wypizdow sie klania? Prawda jest taka ze przyjezdzacie do centrum, robicie za szmatawe pieniadze(bo u was na wsi to i tak placa mniej), a potem jest tak ze wszystkim chca proponowac smieciowe umowy, bo jak sie nie zgodzisz, to przyjma kogos ze wsi, co za 3 kury miesiecznie bedzie zapierdalal.
Tak , wypizdów. Postawiłem sobie dom poza miastem, bo wkurwiają mnie tacy ludzie jak ty. Mieszkaj sobie w tej śmierdzącej nędzy,siedź w tym ciasnym bloku do końca życia, narzekaj na srające psy pod blokiem i przyjezdnych do "miasta". A wszystko po to żeby móc powiedzieć, że jest się Krakusem
Tego, że nie potrafisz znaleźć pracy za normalne pieniądze nie skomentuje - to tylko świadczy o tobie.
Zostawiają podatków tyle, że miasto nie wie co z nimi robić - palnij się w łeb - większość "w koszyku przyniesionych" odprowadza podatki tam, gdzie są zameldowani.
Sam się jebnij, większość ludzi nie rozlicza się z podatków sama tylko zostawia to swojej firmie. Pytanie za sto punktów , w którym urzędzie rozliczają się krakowskie firmy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów