Żart i dobry uczynek w jednym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Takim bezdomnym to sam bym rzucił pare groszy, widać, że głodni zmarźnięci
a nie to co u nas cygan chce na złoto
albo najebany żul chce na piwo bo kierowniku wyszedłem właśnie z wytrzeźwiałki mam delirke tylko browarek mnie uratuje, a wytrzezwialke tez pan oplaci nie bezposrednio, ale pana podatki odegraja tutaj duza role panie kierowniku.
Jebane polskie zakłamane ŻULE
a nie to co u nas cygan chce na złoto
albo najebany żul chce na piwo bo kierowniku wyszedłem właśnie z wytrzeźwiałki mam delirke tylko browarek mnie uratuje, a wytrzezwialke tez pan oplaci nie bezposrednio, ale pana podatki odegraja tutaj duza role panie kierowniku.
Jebane polskie zakłamane ŻULE
Ścierwo powinno się zabijać a nie dokarmiać. Nie pierdolcie, że im się nie poszczęściło. Toż to sami alkoholicy menele i inna banda nieudaczników, którzy nie zasłużyli na to by żyć.
To jest sadistic a nie portal dla kobiet i pedałów.
StaraSzafa napisał/a:
kurwa a ja myślałem że będzie coś w stylu rzucania w bezdomnych kawałkami chleba jak do kaczek .. :/
w ten sposób to ci stara jeść daje
Halibut napisał/a:
Ścierwo powinno się zabijać a nie dokarmiać. Nie pierdolcie, że im się nie poszczęściło. Toż to sami alkoholicy menele i inna banda nieudaczników, którzy nie zasłużyli na to by żyć.
Odezwał się pan życia i śmierci... Pierdolisz jak potłuczony- nie każdy bezdomny jest menelem, ćpunem, pasożytem itd. Sam mam "znajomego" bezdomnego, któremu zginęła cała rodzina w wypadku i został sam. Sam przeżył wypadek, ale nie był w stanie spłacać kredytów mieszkaniowych oraz innych długów(renta oraz uraz powypadkowy nie pozwolił dorobić do tej renty). Komornik wsiadł na wszystko co możliwe i dochodzimy do sedna sprawy... Masz 26 lat według informacji z profilu, a rozum jak 9 latek "Sadistik" "Sadistikiem", ale Ci ludzie nie zawsze wybrali tą drogę życia- tylko zmusił ich los...
W sumie to jest sens w tym co piszesz, ponieważ tu jest filmik dokładnie taki sam (zresztą mówią też o tym na początku filmu ,,Tom Mabe once again'') sadistic.pl/jak-powinno-traktowac-sie-bezdomnych-vt74092.htm , a wiadomo, że skoro coś raz się sprzedało, to jest możliwość, że sprzeda się i drugi raz.
W sumie to jest sens w tym co piszesz, ponieważ tu jest filmik dokładnie taki sam (zresztą mówią też o tym na początku filmu ,,Tom Mabe once again'') sadistic.pl/jak-powinno-traktowac-sie-bezdomnych-vt74092.htm , a wiadomo, że skoro coś raz się sprzedało, to jest możliwość, że sprzeda się i drugi raz.
Bym się uśmiał gdy w środku było gówno
chociaż sumienie by mnie gryzło. hmm nie jednak nie
chociaż sumienie by mnie gryzło. hmm nie jednak nie
Nie no, piwko za uczynek, ale jak ten koleś za to zapłacił? Bo nie mogę się dosłuchać.
@Światłocień
Za to, że bezdomni wg. dzwoniącego są tajnymi agentami, to dostali pizze za darmo.
Za to, że bezdomni wg. dzwoniącego są tajnymi agentami, to dostali pizze za darmo.
@Światłocień - nie zapłacił. Gość chciał podać numer karty kredytowej ale najwyraźniej w odpowiedzi usłyszał "na koszt firmy"
Jak by tam było nasrane to by było dopiero sadystyczne, ale piwko leci za trochę pozytywnych wibracji wprowadzonych na sadola
Oby więcej takich dobrych ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów