Żart i dobry uczynek w jednym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Szukałem emotki z płaczem, ale za chuja nie było więc wstawiam tą:
@dawid301293 Tears of joy
Kurwa, mogli sobie wigilie z tego zrobić
Browar piwa, cysterna wódki. Dobre chłopy, na pewno mają polskie korzenie ;]
Dobre mordeczki... u nas pucha za cos takiego zapewne... Piwko
Gdzieś już daaawno temu widziałem coś podobnego, tylko jeden koleś zadzwonił do maca czy burgerkinga i tak samo przywieźli bezdomnemu żarcie. Widać ci kolesie powtarzali jego dowcip, ale chwała im za to
Czysta kalkulacja, fajnie postąpili, ale czy ich celem było nakarmienie biednych czy wzbogacenie się ludzką naiwnością?
Swoją drogą fajnie, że u nas w zimę, kiedy gołoledź na drogach kurierzy Telepizzy napierdalają zardzewiałymi piździkami, to tam kurwa SUVem like a boss -.-
Filmik zyskuje popularność na YT = 50-200$
Czysta kalkulacja, fajnie postąpili, ale czy ich celem było nakarmienie biednych czy wzbogacenie się ludzką naiwnością?
Swoją drogą fajnie, że u nas w zimę, kiedy gołoledź na drogach kurierzy Telepizzy napierdalają zardzewiałymi piździkami, to tam kurwa SUVem like a boss -.-
No i tym sposobem bezdomni mogą sobie strzelić podwójną dawkę wina
Great idea!
Great idea!
Z jednej strony przyjmujący zamówienie będzie miał przejebane i pewnie sam za to zapłaci, z drugiej niby pomogli komuś.
Dla zwykłego człowieka z dachem nad głową i gotówką w portfelu na głupie ziemniaki na obiad to może śmieszne.
Dla zwykłego człowieka z dachem nad głową i gotówką w portfelu na głupie ziemniaki na obiad to może śmieszne.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów