Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sram na tę całą politykę, zwłaszcza na Sadolu, ale są jakieś granice pierdolnięcia
A czy to czasem nie ty zakładałeś tu od chuja multikont i pierdoliłeś tylko o polityce?
Na nikogo, bo nie wiem kto jest bardziej popierdolony, te czubki z PiS, czy ta gówno warta opozycja.
Jak dla mnie, to ten cały cyrk z Wiejskiej nadaje się do wzięcia udziału w misji wprost na Marsa i to tylko w jedną stronę.
Może jakby w tym kraju rządziła jakaś młoda krew, byłoby inaczej, ale wbrew sobie szczerze wątpię, bo Polacy mają taką mentalność, że bez wroga nie da rady, jak wróg z zewnątrz daje małe poparcie, to trzeba atakować swoich.
W sumie, bez względu na wszystko, przynajmniej dla mnie, najgorsza kurwa, to ta, co we własne gniazdo sra.
Dla mnie Polak jest Polakiem, a jak ktoś uważa inaczej to jego sprawa, ale żeby atakować kogoś za inne poglądy i jeszcze robić to komentując filmik o kocie, to w ogóle nie ma tematu.
Pozdrawiam was: @turor, twojego obrońcę @Velture'a i radzę na przyszłość trochę się zastanowić o co wam właściwie chodzi.
Niech moc będzie z nami wszystkimi bez względu na politykę.
chodź jedna osoba napisała coś normalnie i z sensem bez głupiego pierdolenia +1 dla ciebie ziomek
jakaś jebnięta miłośniczka kotów.
[/cytat]
po prostu miłośniczka kotów...
W domyśle : one wszystkie sa jebnięte.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów