📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ale sadol
... ?
Bo nie ma łapek
Czemu małpa nie huśta się na huśtawce:
Bo nie ma łapek
Aut vincere, aut mori.
A może tak?
Nie wiem, jak tak można męczyć zwierzęta! To jest nienormalne. Rozumiem że to Sadistic ale są chyba jakieś granice!
Coś ostatnio komentarze tego typu są w modzie, nie wiem jak Wy ale nie przychodzę tu żeby oglądać słodkie kotki, jednorożce czy inne pedalstwa. Jak najbardziej piwo.
Nie wiem, jak tak można męczyć zwierzęta! To jest nienormalne. Rozumiem że to Sadistic ale są chyba jakieś granice!
Coś ostatnio komentarze tego typu są w modzie, nie wiem jak Wy ale nie przychodzę tu żeby oglądać słodkie kotki, jednorożce czy inne pedalstwa. Jak najbardziej piwo.
Myślałem że tu będzie murzyn na podłodze któremu rzucają banany :/
ostatnio człowiek skurwiel oblewał innych z użyciem kałuży, teraz jest w Indiach i trolluje małpki.
Ma rozmach skurwysyn.
Ma rozmach skurwysyn.
zauważyłem, że zamiast skomentować normalnie filmik, każdy celuje w najlepszy komentarz. Dobrze wam idzie. a co do filmiku to przed sylwestrem tak straszą, że petardy ręce rozrywają, małpa ma całe, więc ten komu achtung ujebał palucha niech się uczy
Po tytule myślałem, że znowu jakiś materiał z murzynami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów