📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Moszna grzecznie, kurwa...?
Moszna...
Moszna...
fake, uchodzcy się biją i wyrywają nawzajem sobie jedzenie
Patrzac na ten film to prędzej szympansa ucywilizujesz niż muslima.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Potwierdzają się moje przypuszczenia, że szympansowi bliżej do homo sapiens niż muslimowi.
Loaloa pasożycie patrz i ucz się jak zachowywać się w stadzie, małpy mają więcej ogłady od Ciebie.
Loaloa pasożycie patrz i ucz się jak zachowywać się w stadzie, małpy mają więcej ogłady od Ciebie.
A ja bym się bał podchodzić, takie zwierzęta potrafią być groźne.
Szympansy też wyglądają niezbyt przyjaźnie.
Szympansy też wyglądają niezbyt przyjaźnie.
to to ciul
Józef Piłsudski
@Gdzio90 kurwa, dawno sie tak nie uśmiałem mam smutne życie. Ale filmik zajebisty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów